Trečiadienio popietę prieš lemtingą avariją trisdešimtmetė atlikėja socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė daug filmuotos medžiagos iš savo kelionės Naujojoje Meksikoje.

Viename iš įrašų ašarų netramdanti dainininkė prisimena avariją, į kurią buvo patekusi su seserimi ir tėvu, ir šeimos gyvenimą Taose, Naujojoje Meksikoje. Tada niekas nebūtų galėjęs pagalvojęs, kad Taose jau po kelių valandų užges ir jos gyvybė.

Iš pradžių dainininkė tiesiog kėlė vaizdo įrašus, kuriuose buvo nufilmuotas kelias. Ji neslėpė džiaugsmo, jog keliauja dalyvauti „Big Barn Dance Music Festival“ festivalyje Taose, ir ėmė dalintis prisiminimais. Skelbiama, kad įrašas „Instagram“ pasirodė likus keturioms valandoms iki jos mirties.

„Na gerai, atrodau klaikiai. Todėl, kad verkiau. Tai geros ašaros. Ką tik įvažiavau į Taosą, Naująją Meksiką. Tiems, kurie nežino, pasakysiu – paskutinius 20 metų kartu su tėvu ir seserimi važiuodavau į Taosą. Čia gyveno mano seneliai, ten vis dar gyvena mano dėdė. Visi, ten gyvenę man brangūs žmonės, jau mirę, išskyrus dėdę. Važiuoti šiais keliais – važiuoju jau 12 valandų – gali atrodyti kaip sekinantis ir labai nuobodus užsiėmimas, bet taip nėra. Jau 12 valandų važiuoju kalnų keliais. Prisimenu, kaip vaikystėje važiuodavau galinėje automobilio sėdynėje. Prisiminimai labai gražūs ir jautrūs. Negalėjau suvaldyti ašarų“, – sako ji.

K. R. Harris sako pamačiusi į kelią išėjusių karvių ir prisiminusi vieną itin skaudų nutikimą iš vaikystės, kai per tokią karvę kartu su tėvu ir seserimi pateko į avariją.

„Žinau, kad skamba beprotiškai, bet tai dalykas, kurį labai dažnai su tėčiu ir seserimi prisimindavome. Man buvo gal 10-12 metų, važiavome ir į kažką labai smarkiai trenkėmės. Kilstelėjau galvą ir paklausiau, kas ten buvo. Tėtis bandė išsisukti. Iš tikrųjų mes nutrenkėme karvę“, – prisiminimais dalijosi moteris.

Paskutinis atlikėjos įrašas „Instagram“ paskyroje:

Praėjus keturioms valandoms po paskutinio dainininkės įrašo, ji žuvo.

„Su dideliu liūdesiu pranešame, kad vakar per avariją žuvo Kylie Rae Harris. Daugiau informacijos apie nelaimę neskelbsime, šiuo sunkiu metu prašome gerbti velionės artimųjų privatumą ir ramybę. Kylie pažinojusieji žino, kaip stipriai ji mylėjo savo šeimą, kaip stipriai ji mylėjo muziką. Geriausias būdas įprasminti jos atminimą – klausytis jos muzikos“, – teigiama dainininkės atstovų spaudai išplatintame pranešime.

Taoso policijos pareigūnai „Associated Press“ pranešė, kad per avariją žuvo 30 ir 16 metų vairuotojos, trečiasis vairuotojas sužalojimų išvengė. Įtariama, kad dėl nelaimės gali būti kaltas alkoholis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)