26 metų atlikėjas kaltinamas sužalojęs gerbėją Liziane Gutierrez. Incidentas, kurio metu moteriai sužalota dešinė akis, įvyko šeštadienį, sausio 2 dieną. Dainininkas supyko, nes moteris į privatų vakarėlį „Palms“ viešbutyje įsinešė savo mobilųjį telefoną. Ir ne tik įsinešė, pergudravusi apsaugą, bet ir pabandė nufotografuoti Ch. Browną. Jis tiesiog įsiuto ir moterį užpuolė, praneša TMZ.

Patirtus sužalojimus iliustruojančių nuotraukų L. Gutierrez tą pačią dieną persiuntė TMZ. Moteris tvirtina, kad atlikėjas smogė tiesiai į dešinę akį. Be to, prieš tai už bandymą fotografuoti kaip reikiant ją apšaukė.

Moteris iš vakarėlio skubiai išvyko ir paskambino policijai. Sulaukę pranešimo, pareigūnai įvertino situaciją ir nusprendė nukentėjusios moters į ligoninę negabenti. Las Vegaso policijos atstovė Jesse Roybal HollywoodLife.com pareiškė: „Vyksta incidento, kuriame Ch. Brownas kaltinamas užpuolimu, tyrimas“. Daugiau informacijos atstovė nesuteikė.

Jeigu paaiškės, kad viskas buvo būtent taip, kaip pasakoja nukentėjusi moteris, Ch. Browno laukia rimtos bėdos. Panašu, kad praeities šešėliai grįžta. Dar 2009 metais pasirodė informacijos, kad atlikėjas pakėlė ranką prieš tuometinę savo mylimąją Rihanną. Po incidento dainininkas lankė pykčio valdymo kursus, galiausiai su Rihanna susitaikė. Pastaruoju metu Ch. Brownas iš visų jėgų stengėsi būti geras tėvas savo dukrelei Royalty.

„Panašu, kad L. Gutierrez jau ne pirmą kartą švaistosi melagingais kaltinimais. Kad ir kokie bebūtų jos motyvai, ji meluoja“, – teigiama oficialiame Ch. Browno atstovų pareiškime.

Skelbiama, kad moteris iš privataus vakarėlio Las Vegaso viešbutyje buvo išprašyta dėl nevaldomo elgesio. Koridoriuje laukdama, kol apsaugos darbuotojai grąžins jai mobilųjį telefoną, ji iškėlė tikrą sceną – ant žemės tėškė savo rankinę ir ėmė šaukti, kad „gali nusipirkti visus šiame viešbutyje“. Tai patvirtino net keli vakarėlio svečiai, savo akimis matę incidentą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)