Dainininkas buvo suimtas ankstų ketvirtadienio, sausio 23 dienos, rytą Majami Biče. Jis buvo įtariamas dalyvavimu neteisėtose lenktynėse bei vairavimu apsvaigus. Be to, buvo pasibaigęs jo vairuotojo pažymėjimo galiojimo laikas. Praėjus kelioms valandoms po suėmimo per vaizdo ryšį J. Bieberis stojo prieš Majamio teisėją.

Oranžinę kalėjimo aprangą dėvintis dainininkas nebuvo labai kalbus. Pranešama, kad jis prisipažino, jog prieš sėsdamas prie išnuomoto geltono „Lamborghini“ vairo gėrė alų, rūkė marihuaną bei vartojo receptinius antidepresantus.

Leidinio „Miami Herald“ žiniomis, J. Bieberio alkotesterio parodymai nebuvo labai žymūs, jie buvo gerokai žemiau leidžiamos ribos, tad valstijos pareigūnai net negalėjo suspenduoti jo vairuotojo pažymėjimo.

J. Bieberis buvo suimtas po to, kai Majamio policija pastebėjo jį kartu su draugu reperiu Khalil dalyvaujant šonaslydžio lenktynėse. Šaltinių teigimu, jam sunkiai sekėsi atlikti blaivumo testą, tad suimtas jis sutiko dar kartą pūsti į alkotesterį bei atlikti kraujo tyrimą.

Atlikus tyrimus buvo nustatyta, kad J. Bieberis vairavo būdamas apsvaigęs, tačiau nuo kokios medžiagos, nenurodoma. Teisėjas nusprendė paleisti dainininką į laisvę už 2500 dolerių užstatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)