Toks garsios poros žingsnis gausiai aptarinėjamas internete. Spėjama, kad Alla ir Maksimas su vaikais apsistojo Latvijoje, Jūrmaloje, kur turi namą. Čia namus turi ir artima primadonos draugė, dainininkė Laima Vaikulė.

Taip pat gali būti, kad vėliau šeima žada apsistoti Majamyje, kur gyvena vyriausia Allos dukra, dainininkė ir aktorė Kristina Orbakatė.

M. Galkinas vos prasidėjus Rusijos kariniams veiksmams Ukrainoje instagrame paskelbė gedulingą juodą paveikslėlį ir parašė, kad neįmanoma nusakyti žodžiais, kaip jis dabar jaučiasi. Tai gan drąsus vyro žingsnis žinant, kaip Rusijoje elgiamasi su žmonėmis, atvirai reiškiantiems nepritarimą šios šalies valdžios veiksmams.

„Nuo pat ankstyvo ryto palaikome ryšį su giminėmis ir bičiuliais Ukrainoje. Negaliu nusakyti žodžiais, ką šiuo metu jaučiu. Kaip visa tai įmanoma. Karui negali būti jokių pateisinimų. Karui – NE!“ - parašė 45-erių garsusis komikas.

Prie šio įrašo internautai ėmė aktyviai komentuoti, jog palaiko tokią nuomonę, kad nori taikos ir nepritaria Rusijos agresijai.
Įdomu tai, jog praėjusių metų pabaigoje Kultūros ir informacijos politikos ministerija Ukrainos saugumo tarnybos teikimu įtraukė rusų žvaigždę į asmenų, keliančių grėsmę nacionaliniam saugumui, sąrašą.

Apie tai buvo pranešta Ukrainos kultūros ministerijos svetainėje.
Nuo lapkričio 3 d. Galkinui uždrausta atvykti į Ukrainą, o filmai ir televizijos laidos, kuriose jis vaidina, draudžiami platinti ir demonstruoti Ukrainoje.

Lapkričio 4 dienos duomenimis, „juodajame sąraše“ yra 259 kultūros veikėjai, keliantys grėsmę Ukrainos nacionaliniam saugumui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės