25-erių Cardi B (tikrasis jos vardas Belcalis Marlenis Almanzar) demonstruoja ne tik puikią figūrą, bet ir naują ilgų rožinių plaukų peruką bei didžiules tatuiruotes.

Metais vyresnis sutuoktinis žmonai negaili komplimentų, pavadindamas ją „žmonyte“, „grožiu“ ir „deive“.

W I F E Y G O D D E S S B E A U T Y 💍👅💍👅💍👅

A post shared by OFFSET (@offsetyrn) on Aug 25, 2018 at 6:32pm PDT

Komentaruose iškart pasipylė komplimentai dainininkės figūrai, tatuiruotėms, tačiau ne visi gyrė atlikėją Offset už tokios nuotraukos publikavimą. Buvo ir tokių, kurie gėdino, kad vyras nuogą savo žmoną „atiduoda“ kitų vyrų pasitenkinimui ir yra vadinamas tikru siaubūnu.

W H I S P E R I N H E R E A R 👅 #2018vmas

A post shared by OFFSET (@offsetyrn) on Aug 22, 2018 at 12:02pm PDT

Tą pačią dieną pati Cardi B pasidalino nuotrauka, kurioje ji nusifotografavusi vien su apatiniais privačiame lėktuve. „Aš pakeliui pas tave“, – šalia parašė reperė.

im on my way to you

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on Aug 25, 2018 at 2:40pm PDT

Pora slapta susituokė prieš metus, o liepos 10 dieną susilaukė dukros Kulture Kiari. Tai pirmasis Cardi B vaikas, o 26-erių reperiui Offset tai jau ketvirtoji atžala.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)