44-erių aktorė mėgaujasi šeimyniniu gyvenimu su to paties laikmečio superžvaigžde Freddie Prinze‘u jaunesniuoju. 2002 m. susituokę įsimylėjėliai kartu augina dvi atžalas, su kuriomis dabar kaip tik atostogauja Havajuose.

11-metė Charlotte Grace, 8-erių Rocky Jamesas, Sarah ir Freddie įsikūrė Ramiojo vandenyno pakrantėje. Šeima plaukiojo laivu, pamiršę visas dietas, pietums užsisakinėjo picas ir besimėgaudami maloniai šiltu Havajų klimatu, drauge lydėjo saulę.

„Galėčiau priprasti prie tokio gyvenimo“, – šalia nuotraukos socialiniame tinkle brūkštelėjo aktorė, kuri atostogų metu visiškai atsisakė makiažo ar kitų Holivudo žvaigždėms įprastų puošmenų.

„Emmy“ laureatė ir F. Prince‘as jaunesnysis susipažino 1997 m., besifilmuodami juostoje „I Know What You Did Last Summer“. Tačiau susitikinėti ėmė tik prabėgus trims metams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)