Ketvirtadienį Bakingamo rūmai patvirtino, kad 75 metų karalienė konsortė į Niumarketą, kur suplanuoti keli karališkieji renginiai, visgi nevyks, nors toks vizitas ir buvo planuotas iš anksto.

„Dėl prasto oro šiandien atidėti keli Jo Didenybės šiandieniniai įsipareigojimai. Jos Didenybė labai apgailestauja negalėsianti dalyvauti ir viliasi, kad artimiausiu metu atsiras tinkama data klaidai ištaisyti“, – teigiama Bakingamo rūmų išplatintame pareiškime.

Camilla turėjo dalyvauti „The British Racing School“ keturiasdešimtojo gimtadienio renginyje bei „British Sporting Art Trust“ fonde atidengti Belvoir Huntsman paveikslą. Niumarketas yra už maždaug dviejų valandų kelio automobiliu nuo Londono, o Meteorologijos tarnyba perspėjo apie Jungtinę Karalystę apėmusią smarkią pūgą.

Pastarosiomis savaitėmis tai jau antras kartas, kai karalienė Camilla priversta keisti savo dienotvarkę. Vasario 13 dieną Bakingamo rūmai paskelbė, kad karalienei nustatytas COVID-19, ir savaitei karalienė savo planus atšaukia. Per tą laiką Camilla pasveiko ir grįžo į darbus.

Nors karalienė konsortė ketvirtadienį ir negalėjo paisyti dienotvarkės, sudėtingos oro sąlygos nesutrukdė Jungtinės Karalystės karaliui Karoliui III dirbti savo darbų. 74 metų monarchas Bakingamo rūmuose, kaip ir buvo planuota, priėmė vadinamųjų Privilegijuotųjų organizacijų atstovus. Šiai kategorijai priklauso įtakingi kultūros organai bei institucijos, atspindintys turtingą Jungtinės Karalystės kultūrinę įvairovę (mokslo, meno, religijos).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją