Kento princo Michaelio dukra, karalienės pusserė, kartu su savo tėvais ir vyru Thomasu Kingstonu dalyvavo intymiose pamaldose ir stovėjo šalia kitų karališkosios šeimos narių, rašo dailymail.co.uk.

Įnešus į vidų karalienės karstą, po kelių akimirkų kilo nedidelis sąmyšis, ir, pasak „Hello“, panašu, kad ledi Gabriellai Windsor pasidarė bloga.

Vaizdo įraše matyti, kaip vienas darbuotojas nuskuba į pagalbą. Padėti savo žmonai pasisuka ir Th. Kingstonas.

Vėliau pamaldų metu darytose nuotraukose ledi Gabriellos viduje nesimatė, tačiau pamaldoms pasibaigus, ji kartu su savo vyru išėjo iš salės.

Kai karstas buvo įneštas į salę, plačios karališkosios giminės nariai stovėjo ir stebėjo procesiją.

Tačiau kai kurių giminaičių – tarp jų ledi Gabriellos brolio, lordo Fredericko ir jo žmonos Sophie Winkleman – dėmesį patraukė kažkas kita.

Buvo matyti, kad pora susirūpinusi žvelgia į stovinčiuosius, o Thomasas nubraukė nuo veido plaukus ir pasilenkė.

Sunerimusi atgal žvalgėsi ir ledi Amelia. Kažkur žemyn į grindis taip pat dairėsi Columbusas George`as Donaldas Tayloras bei lordas George`as Windsoras.

Vienas iš darbuotojų nuskubėjo padėti ledi Gabriellai ir kuo skubiau stengėsi atnešti jai kėdę, kad ji galėtų atsisėsti.

Nepaisant to, kad ledi Gabriella nualpo, pamaldos buvo tęsiamos toliau be jokių kitų incidentų.

Per pamaldas jos daugiau nesimatė, bet vėliau ji buvo nufotografuota išeinanti kartu su savo vyru Thomasu.

Ledi Gabriella palaikė artimus santykius su monarche, kuri 2019 metų spalį dalyvavo jos ir Thomaso vestuvėse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją