„Net negalėjau padėkoti žmonėms už jų užuojautą, sielvartas toks didelis. Kol kas negaliu tuo patikėti. Šeštadienį jį palaidojome. Jis dabar ten, kur visuomet norėjo sutikti amžinybę.

Jis buvo Amerikos didvyris. Pradininkas. Gera ir paprasta siela, kuri atvėrė savo gyvenimą ir namus pasauliui. Jaučiau jo meilę man. Mylėjau jį. Esu labai dėkinga.

Jis davė man gyvenimą, kryptį. Išmokė mane gerumo. Amžinai liksiu dėkinga, kad galėjau būti šalia jo, laikydama jo ranką ir kartodama, kaip stipriai jį myliu. Jis pakeitė mano gyvenimą, išgelbėjo mano gyvenimą. Jis darė viską, kad jausčiausi mylima kiekvieną dieną.

Jis buvo šio pasaulio švyturys, jėga, kuriai neprilygs niekas.

Niekada nebus kito Hugh Hefnerio. Jungiuosi prie gedinčio pasaulio. Dėkoju už užuojautą, dėkoju tiems, kurie prie namų palieka žinutes ir liūdi kartu. Mes tai matome ir gedime kartu“, – „US Weekly“ pirmadienį sakė našle likusi 31-erių moteris.

Pora, kuri susitikinėti pradėjo 2009 metais, susituokė „Playboy“ viloje 2012 metais, Naujųjų išvakarėse. Vestuves jiedu planavo ir 2011 metų birželį, tačiau jos buvo atšauktos.

Tai buvo trečioji oficiali H. Hefnerio žmona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)