Aktorius, 1989-aisiais patyręs rimtą traumą, kuri sužlugdė jo karjerą, trečiadienį mirė „dėl natūralių priežasčių“ savo namuose Aventuroje, Floridoje. Apie tai ketvirtadienį Instagrame parašė velionio sūnus Harry‘is Metrano. Prie įrašo pasidalinta ir tėvo nuotraukų galerija.

"Su sunkia širdimi rašau šį įrašą. Vakar praradau savo geriausią draugą, savo mentorių, tėtį. Jis buvo ir visada bus kiečiausias mano pažįstamas žmogus. Niekada nesutikau nieko, kas būtų patyręs daugiau nelaimių nei jis“, - rašė sūnus.

H. Metrano pridūrė: "Per daugelį metų jis tiek kovojo ir pasiekė daug pergalių, todėl aš visada laikiau jį nesunaikinamu. Bet tiesa ta, kad nors Žemėje mes negyvename amžinai, žmogaus dvasia gali gyventi amžinai tavyje. Tėti, tu visada būsi dalis manęs ir aš toliau gyvensiu saugodamas tavo palikimą. Kai kažkas sugalvojo frazę „legendos niekada nemiršta“, esu tikras, kad jie kalbėjo apie tave, tėti. Aš tave myliu ir labai tavęs pasiilgau! Vieną dieną vėl susitiksime. Ilsėkis rojuje. Dabar tu esi mano angelas sargas“.


A. Metrano septintojo dešimtmečio pabaigoje vaidino keliuose TV šou, tačiau labiausiai išgarsėjo nusifilmavęs kaip negailestingas ir nuolat į nepavydėtinas situacijas patenkantis leitenantas Mauseris kultiniuose filmuose „Policijos akademija“.

1989 metais aktorius nukrito nuo kopėčių dirbdamas savo namuose. Aktorius susilaužė kaklą ir sunkiai susižalojo stuburą, todėl galėjo judėti labai ribotai. Atsigavęs po traumos jis dar bandė rengti komiškus pasirodymus, tačiau 2001 m. visiškai pasitraukė iš šou verslo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)