Judviejų su Harry vestuvėse prieš kiek daugiau nei metus dalyvavo daugybė garsių draugų, tokių kaip televizijos žvaigždė Oprah Winfrey, Holivudo aktorius George Clooney su gražuole žmona Amal, teniso čempionė Serena Williams, futbolininkas Davidas Beckhamas su žmona Viktorija ir kitos įžymybės.

Jos praeityje sutikti bičiuliai ne kartą sakė, kad karališkoji šeima ir šou pasaulio grietinėlė galėjo būti Meghan tikslu. Ji daugybę metų siekė išgarsėti kaip aktorė ir darė viską vardan savo žinomumo. Prieš kurį laiką ji šiltus jausmus puoselėjo futbolininkui Ashley Cole.

Kaip skelbia užsienio žiniasklaida, prieš pat susipažįstant su princu Harry Meghan internete flirtavo ir su „X faktoriaus“ nugalėtoju Mattu Cardle. Atlikėjas savo ruožtu Meghan negailėjo komplimentų dėl vaidmens seriale „Kostiumuotieji“. Paviešintame jų susirašinėjime atskleidžiama, jog M. Cardle ypač nustebo sulaukęs žinutės iš Meghan.

„Mattas negalėjo patikėti, kad tokia žvaigždė kaip Meghan žino, kas jis toks. Jiedu susirašinėjo internetu iki sutarė susitikti gyvai. Tačiau tuomet jis sutiko savo dabartinę merginą ir suprato, jog ilgiau tęsti susirašinėjimą su Meghan yra nepadoru. Taigi, Mattas viską nutraukė.

Atrodė, jog tarp jų atsirado ryšys, tačiau buvo netinkamas laikas. Jis net neatsakė į paskutinę jos žinutę“, – pasakojo Meghan artimas šaltinis.

Kaip rašoma dailymail.co.uk, dar prieš sutikdama Harry Meghan planavo palikti ją išgarsinusį serialą ir kraustytis į Londoną bei čia rasti sau tinkamą vyrą. Ji net planavo filmuotis realybės šou „Made In Chelsea“.

Televizijos laidų vedėja Lizzie Cundy, kuri su Meghan tuo metu bičiuliavosi, sako, kad ji iš tiesų planavo savo ateitį Anglijoje. „Ji man sakė, kad nori tapti Anglijos realybės šou žvaigžde ir susitikinėti su britu.

Ji kalbėjo, jog filmuotis tame pačiame seriale taip ilgai negali. Meghan sakė, kad Londone jaustųsi kaip namuose“.

Londone M. Markle lankėsi 2013 ir 2016 metais. Pirmojo apsilankymo metu ji įtemptai domėjosi galimybėmis čia perkelti savo karjerą ir tapti Didžiosios Britanijos žvaigžde.

Talentų agentūros „Insanity Group“ atstovas Neilas Ransome tuo metu dirbo su Meghan ir maldaute maldavo žurnalistų susitikti su ja. Žurnalistė Katie Hind prisimena, jog tuo metu ji buvo niekam žinoma aktorė, kuri neseniai išsiskyrė su vyru Trevoru Engelsonu.

Viešųjų ryšių specialistas Nickas Ede'as padėjo Meghan pelnyti populiarumą D. Britanijoje ir pasiūlė jai vesti grandiozinį renginį 2013 metais, kur ant scenos ji stovėjo kartu su modeliu Oliveriu Cheshire. Viešųjų ryšių specialistas įsitikinęs, kad buvusi aktorė visada siekė savo griežtai nustatytų tikslų, tačiau kartu ji yra „per gera karališkajai šeimai“.

„Nėra nieko blogo joje. Ji niekada nežengtų klaidingo žingsnio ir viską daro tik labai gerai apgalvojusi“, – įsitikinęs jis.

Tuo laikotarpiu O. Cheshire susitikinėjo su atlikėja Pixie Lott ir net planavo vestuves, todėl netruko jos supažindinti ir su savo scenos kolege. Susitikusi su M.Markle dainininkė Pixie ją apibūdino kaip itin linksmą ir moterišką moterį. „Mes kalbėjomės ir ji paklausė, ar aš pažįstu kokių nors žinomų vyrų. Ji sakė, kad yra laisva ir dievina britus, todėl norėtų susipažinti su jais. Pažadėjau, kad eisime pasilinksminti ir ką nors jai rasime“, – pasakojo ji.

Tuomet ji grįžo į Kanadą ir nuo 2014 iki 2016 metų susitikinėjo su garsiu virtuvės šefu Cory Vitiello.

Kiek vėliau po flirto su Mattu Cardle Meghan socialiniame tinkle „Twitter“ pradėjo sekti šou „Labas rytas, Didžioji Britanija“ vedėjas Piersas Morganas. Jo nuostabai, Meghan tuoj pat pradėjo jį sekti pati ir aktyviai rašyti žinutes.

Kaip pasakoja Meghan artimi šaltiniai, ji vis dar nebuvo sėkminga „Holivudo“ aktorė, todėl visas viltis dėjo į karjerą Didžiojoje Britanijoje, kur tikėjosi sutikti ir savo svajonių vyrą. Kiek vėliau ji ir sutiko princą Harry.

Piersas Morganas po pasimatymo su ja atvirai sakė, jog M. Markle yra profesionali aktorė, kuri vardan savo karjeros gali padaryti išties daug. „Ji eina nuo žmogaus prie žmogaus iki jie jai tampa nenaudingi. Visai kaip sakydama „Viso gero, nevykėli“. Žinau, nes buvau vienas jų. Žiauru? Galbūt“.

2016 metų liepą sutikdama princą Harry Meghan nepaliko abejonių, jog šio vyro iš savo gyvenimo taip lengvai nepaleis.

Vos tik sugrįžusi iš judviejų kelionės po Botswaną Meghan savo agentei sakė, kad jiedu pakeis pasaulį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)