Tiesa, pasak moters, viskas įvyko dar 2002 metais, tačiau ji į policiją kreipėsi tik dabar. Praėjusių metų lapkritį M. Schuman įvykį aprašė savo tinklaraštyje.

Buvusi merginų grupės "Dream" narė apie sprendimą kreiptis į policiją pati pranešė "Twitter", už palaikymą dėkodama prieš seksualinę prievartą kovojančiai organizacijai RAINN. Prie įrašo ji panaudojo garsiąją grotažymę #TimesUp.

Kaip rodo TMZ.com gauti dokumentai, dainininkė teigia, jog N. Carteris ją vertė užsiiminėti oraliniu seksu, vėliau viskas perėjo į lytinius santykius. Visa tai vyko 2002 metais Santa Monikoje, Kalifornijoje.

Nickas Carteris. 2016 m.

Kai M. Schuman kaltinimai pasirodė internete, N. Carteris išplatino štai tokią savo poziciją: "Aš esu šokiruotas ir nuliūdęs dėl tokių panelės Schuman kaltinimų. Melissa niekada neišreiškė jokio nepasitenkinimo dėl jokių mūsų veiksmų, kuomet buvome kartu. Mes kartu įrašėme dainą, koncertavome, o aš visuomet elgiausi garbingai, palaikiau ją. Tiek asmeniškai, tiek iš profesinės pusės. Tai pirmas kartas, kai girdžiu apie kaltinimus, o juk praėjo beveik du dešimtmečiai. Tai prieštarauja mano prigimčiai, niekad nenorėjau kažkam pakenkti ar kažką įskaudinti".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)