Su magnatu po pasaulį keliavęs buvęs karys sako, kad į nemalonę patekusio „Chelsea“ futbolo klubo savininko buvusi žmona Irina Abramovič gyvena baimėje, kadangi jos prabangiam gyvenimo būdui iškilo grėsmė.

55-erių metų I. Abramovič su R. Abramovičiumi susilaukė penkių vaikų, o 2007-iais išsiskyrė.

R. Abramovičiaus turtas Jungtinėje Karalystėje buvo įšaldytas, o jo superjachta „Eclipse“ neseniai pastebėta Viduržemio jūroje.

I. Abramovič dar nepatyrė oficialaus spaudimo dėl jos buvusio vyro pinigų.

Šaltinis, buvęs apsaugininkas, kurio vardas neminimas, sakė: „Yra turtai ir prabanga, Romano Abramovičiaus uždirbti pinigai. Prabanga buvo nesuvokiama“.

Buvusios palydovės Irinos apsipirkimo ypatumai „Harrods“ parduotuvėje rodo jos gyvenimo būdą, tvirtino šaltinis.

Roman Abramovich ir Irina Malandina

Jis sakė: „Ji visada buvo pagrindine „Harrods“ kliente. Turi galybę dizainerių drabužių. Ji Londono Imelda Marcos“.

Asmens sargybinis, pasamdytas apsaugos bendrovės „Team Fusion“, saugančios R. Abramovičių, jo šeimą ir futbolo klubą „Chelsea“, pridėjo:

„Irina beveik kiekvieną vakarą būdavo mieste. Dabar ji nežino, kur dėtis. Ji bijo, kad jos dienos JK yra suskaičiuotos. Rusijos oligarchai kaltinami dėl karo Ukrainoje. Kruvinų pinigų perpumpavimas į Londoną ir prabangaus gyvenimo būdo finansavimas turi liautis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės