Chrissy Teigen ir Johnas Legendas

Dabar jie yra laikomi mėgstamiausia interneto pora. Tačiau dienraščiui „The Guardian“ J. Legendas atskleidė, kad jo santykiai su būsima žmona beveik nutrūko po vienos itin įtemptos dienos.

„Jaučiau didžiulę įtampą, – pasakojo dainininkas. – Ir pasakiau, kad „dabar būčiau laimingesnis būdamas be poros.“

Chrissy Teigen ir Johnas Legendas

Tačiau Ch. Teigen to nepriėmė ir tiesiog pasakė jam ne, jie nesiskirs. Iš esmės tai nebuvo išsiskyrimas. Ch. Teigen vėliau socialiniame tinkle „Twitter“ paaiškino, kad ji suvokė, jog Johnui buvo tiesiog buvo labai sunki diena.

„Tai nebuvo tipiškas išsiskyrimas, – rašė ji. – Jis buvo ture, jam skaudėjo gerklę ir jis zirzė dėl visko. Ir aš jam tiesiog pasakiau „ne“.

Tai labai juokinga istorija, ypač žinant, kokie jie yra laimingi dabar.

Adamas Levine‘as ir Behati Prinsloo

„Maroon 5“ lyderis ir manekenė – Adamas Levine‘as ir Behati Prinsloo – yra išdidūs vienos dukrytės tėvai ir laukiasi antro vaikelio. Tačiau 2013 metais jie buvo nutraukę santykius. Ir skyrybos nebuvo labai gražios.

Adamas Levine'as ir Behati Prinsloo

Pora ėmė susitikinėti 2012 metais, kai Adamas nutraukė santykius su Behati drauge, taip pat „Victoria‘s Secret“ „angelu“ Anna Vialicyna. A. Levine‘as ir B. Prisloo susitikinėjo iki 2013 metų gegužės, kai jis, kaip skelbta, pradėjo susitikinėti su „Sports Illustrated“ supermodeliu Nina Agdal.

Tačiau šie santykiai buvo trumpalaikiai. 2013 metų liepą Adamas ir Behati vėl susitaikė ir susižadėjo. 2014 metų birželį jie susituokė, o pernai rugsėjį pora susilaukė dukters Dusty Rose.

Šiuo metu jie laukia antro vaikelio.

Justinas Timberlake‘as ir Jessica Biel

Justinas Timberlake‘as ir Jessica Biel savo santykių dabar per daug neafišavo. Tačiau 2011 metais J. Timberlake‘as atskleidė, kad išsiskyrimas su Jessica buvo sunkus.

Pora pradėjo susitikinėti 2007 metais, tačiau 2011 metų gegužę jie išsiskyrė. Po kelių mėnesių, birželį, dainininkas atvirame interviu žurnalui „Vanity Fair“ papasakojo, kiek daug jam reiškė Jessica.

Justinas Timberlake'as ir Jessica Biel

„Ji vienareikšmiškai yra svarbiausias žmogus mano gyvenime, – sakė jis. – Per mano 30 gyvenimo metų ji yra ypatingiausias žmogus. ... Nelabai norėčiau apie ją kalbėti, nes man tikrai skaudu.“

Tad vėliau vargiai kas nustebo, kai pora 2011 metų spalį susitaikė, o po metų susituokė.

Pink ir Carey Hartas

Pink ir Carey Hartas ir puikus pavyzdys, kad galima su kažkuo išsiskirti, o vėliau susitaikyti ir puikiai gyventi.

Pora buvo išsiskyrusi net du kartus. Jie pradėjo susitikinėti 2001 metais ir 2003 metais išsiskyrė maždaug metams. Vėliau jie susitaikė, ir 2005 metais dainininkė pati pasipiršo savo draugui. Jie susituokė 2006 metų sausį.

Pink ir Carey Hartas

Tačiau 2008 metais pora vėl išsiskyrė. O po metų jie pranešė, kad susitaikė. Dabar jie laimingai gyvena ir augina dukrą ir sūnų.

Princas Williamas ir Kate Middleton

Didžiosios Britanijos princas Williamas ir Kate Middleton pavergė visų širdis ir susituokė per pasakišką ceremoniją. Tačiau daugelis nustebs sužinoję, kad jų pasakiškas romanas beveik baigėsi didele širdgėla.

Karališkojio pora pradėjo susitikinėti 2003 metais studijų Škotijos universitete metu. Jie susitikinėjo iki 2007 metų ir išsiskyrė. Nors Klarenso rūmai tuomet išsiskyrimo nekomentavo, vėliau išleistoje vienoje biografinėje knygoje teigiama, kad pora išsiskyrė dėl perdėto žiniasklaidos dėmesio ir įtemtų darbų bei Williamo šėlionių vakarėliuose su kitomis moterimis.

Kate Middleton ir princas Williamas Varšuvoje

„Mes abu buvome labai jauni ... Abu ieškojome savęs, ir kadangi esame skirtingų charakterių ir panašiai, tuo metu ieškojome savo kelio, augome, brendome. Todėl iš esmės tai buvo šiek tiek noras turėti erdvės ir panašiai, tačiau viskas, laimei, baigėsi gerai“, – vėliau sakė princas Williamas.

Galiausiai pora susitaikė 2010 birželį, po metų susižadėjo ir vėliau susituokė. Dabar jie turi du vaikus ir laukiasi trečiojo.

Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas

Aktoriai Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas pradėjo susitikinėti 2004 metais, kai Megan buvo tik 18, o Brianui – 30 metų. 2006 metais jie susižadėjo, ir visi laukė vestuvių, tačiau 2009 metais išsiskyrė.

„Santuoka nėra realistiškas tikslas kažkam, kam yra 23 metai“, – tuomet sakė aktorė.
Tačiau išsiskyrimas buvo labai trumpas, ir galiausiai pora susituokė 2010 metais. Vėliau jie susilaukė dviejų sūnų.

Megan Fox ir Brianas Austinas Greenas

Tačiau vėliau rojuje kilo bėdų, ir M. Fox 2015 metais nusprendė skirtis. Tačiau 2016 metais ji vėl pastojo. Skyrybos buvo atšauktos ir pora susilaukė trečio sūnaus. Nuo tada jie, rodos, gyvena labai gražiai ir laimingai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)