„Mūsų laukia svarbus susitikimas su „Sony“ dirbančiais partneriais, – pasakė ji, turėdama omenyje studiją „Sony Pictures Television“, kuri anksčiau platino minėtąjį serialą. – Šiemet „Auklė“ švęs 30-ies metų jubiliejų. Norėčiau kaip nors ypatingai pažymėti šią progą.“

„Auklės“ premjera įvyko CBS kanalu 1993 m. lapkričio mėnesį. Serialas buvo rodomas šešis sezonus iki 1999-ųjų birželio. Jame F. Drescher vaidino mada besidominčią moterį iš Niujorko Kvinso rajono, kuri tapo trijų aukštuomenei priklausančių vaikų aukle.

„Sunku tuo patikėti, bet dabar kanalu „HBO Max“ rodomas serialas yra populiaresnis nei kada nors anksčiau“, – stebėjosi aktorė.

„Manau, kad „Auklė“ išsiskyrė veikėjų drabužiais,“ – pridūrė ji ir negailėjo pagyrų serialo kostiumų dizainerei Brendai Cooper, kuri už savo indėlį laimėjo „Emmy“ apdovanojimą (iš viso ji buvo nominuota trims statulėlėms).

Prieš kelerius metus F. Drescher pareiškė, kad ji ir kitas serialo kūrėjas, jos buvęs sutuoktinis Peteris Marcas Jacobsonas „svarsto sukurti naują „Auklės“ versiją“.

„Su Peteriu kalbėjome šia tema, – tada sakė ji. – Dirbame prie labai didelio projekto. Gerbėjams tikrai patiks, bet kol kas nieko daugiau negaliu atskleisti, tačiau tai bus didelis įvykis.“

Dabar žinoma tik tiek, kad įgyvendinami du su „Aukle“ susiję projektai: Brodvėjaus miuziklas ir filmas.

„Labai džiaugiamės statydami Brodvėjaus miuziklą „Auklė“, – 2022 m. sakė F. Drescher ir P. M. Jacobsonas, o paskui aktorė patvirtino, kad scenoje nepasirodys. – Žinoma, galėčiau vaidinti, bet tada tektų pakeisti pavadinimą į Senelė.“

2022 m. F. Drescher prasitarė, kad derasi su „Sony“ dėl filmo.

„Tai nebus miuziklas. Brodvėjaus miuzikle veiksmas vyks XX a. dešimtajame dešimtmetyje, kaip ir seriale, – teigė ji ir patikslino, kad miuziklas nebus adaptacijos didžiajame ekrane šaltinis. – Filmas tikriausiai bus šiuolaikiškas, atsiras naujų veikėjų.“

F. Drescher taip pat nurodė, kad filme gali būti serialo gerbėjams pažįstamų personažų, tačiau jame greičiausiai bus pasakojama „visiškai naujos veikėjos istorija“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją