Laimei,greitai paaiškėjo tiesa! Pasirodo, nuotrauka buvo surežisuota. Grupelė pokštininkų, dar žinomų kaip „Yes Theory“, nusamdė į dainininką labai panašų aktorių Bradą Sousą, kuriam ir buvo patikėtas pagrindinis vaidmuo šioje istorijoje. Projektui rimtai ruoštasi: aktoriui buvo parinkta apranga, užklijuotos laikinos tatuiruotės, uždėtas perukas. Pastangos atsipirko: gatvėje B. Sousą tikrai buvo galima supainioti su J. Bieberiu.

Kai jau buvo atlikę paruošiamuosius darbus, „Yes Theory“ įgyvendino net du pokštus. Pirmiausia, jie privertė tariamą J Bieberį iššokti iš automobilio ir padėti pareiti gatvę senutei. Norėjo, kad viskas atrodytų taip, tarsi dėl gražaus dainininko poelgio sustoja eismas. Antras darbas buvo J. Bieberio antrininko, neįprastai valgančio buritą, fotosesija. Nors iš pradžių nuotraukos internete didelio susidomėjimo nesulaukė, bet netrukus įvyko tikras sprogimas.

Tik ne visus pavyko apkvailinti. Štai J. Bieberio vadybininkas Scooteris Braunas tikrai žinojo, kad tai ne J. Bieberis. Nepaisant to, jis ir toliau vaidino, netgi nuotrauka pasidalino savo instagramo paskyroje.

Negana to, balandžio 1-ąją Delfi gavo pranešimą, kad J. Bieberis pastebėtas Vilniaus oro uoste.

„Justinas Bieberis pastebėtas Vilniaus oro uosto VIP terminale. Panašu, kad vizito į Lietuvą tikslas – slaptas klipo filmavimas kitam albumo „Justice“ singlui“. Tokią trumpą žinutę į elektroninį paštą ankstų ketvirtadienio rytą iš „Universal Music“ atstovės Lietuvoje gavo „Delfi“. Prie laiško buvo pridėtos ir kelios nuotraukos. Tiesa, abejones, ar kadruose užfiksuotas jaunas vyras - iš tiesų pasaulinė popmuzikos žvaigždė, sukėlė kelios detalės. Vėliau „Universal Music“ atstovė patvirtino, kad šis pranešimas spaudai tebuvo balandžio 1-osios pokštas.

Vilniaus oro uoste užfiksuotas panašus į Justiną Bieberį asmuo (kairėje) ir Justinas Bieberis (dešinėje) /Foto: Universal Music, Instagram
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)