Dešimties pusvalandžio trukmės serijų „Sekso ir miesto“ tęsinyje, pavadintame „And Just Like That...“, savo žymiąją veikėją Carrie Bradshaw vaidins Sarah Jessica Parker, Mirandą Hobbs – Cynthia Nixon, o Charlotte York – Kristin Davis. Tačiau Samanthos vaidmeniui Kim Cattrall nesugrįš: buvo viešai paskelbta, kad aktorės veikla šiame projekte baigta, rašo etonline.com.

Naujame interviu „TVLine“ „HBO Max“ turinio vadovas Casey Bloysas pasakojo, kad S. J. Parker ir rašytojas Michaelas Patrickas Kingas „nemėgina atkartoti „Sekso ir miesto“.

Kūrėjų komanda siekia pabrėžti, jog naujasis serialas „visų pirma pasakoja istoriją apie 50 metų sulaukusias moteris – jos sprendžia tuos klausimus, su kuriais žmonėms paprastai tenka susidurti įžengus į šeštąją dešimtį“.

Kim Cattrall

Vienas iš tokių „klausimų“ yra ateinančios ir praeinančios draugystės.

„Kiti žmonės į gyvenimą ateina ir išeina – visai kaip realybėje. Vienos draugystės išblėsta, užsimezga kitos. Tad, man regis, visa tai labai puikiai atspindi realius gyvenimo etapus“, – aiškino C. Bloysas.

Panašu, tokie pasvarstymai reiškia, kad Samanthos ryšiai su bičiulių iš Niujorko trijule gali nutrūkti. Jau „Sekso ir miesto“ filmuose ši veikėja buvo persikėlusi į Los Andželą.

„Bandoma papasakoti nuoširdžią istoriją apie tai, ką reiškia būti į šeštąją dešimtį įžengusia moterimi Niujorke. Tad rezultatas turėtų atrodyti labai natūralus. Juk draugai, su kuriais bendraujame, kai mums yra 30 metų, nebūtinai išlieka, kai sulaukiame 50-ies“, – pasakojo C. Bloysas.

Tęsinio kūrėjų komanda taip pat svarsto „Sekso ir miesto“ pasaulį padaryti įvairesnį. Jie pasikvietė įvairove pasižyminčių scenarijaus autorių, prisidėjusių prie tokių darbų kaip „Fresh Off the Boat“ ir „Black Lightning“.

„S. J. Parker ir M. P. Kingas nenorėjo tokios istorijos, kai visi rašytojai ar aktoriai yra baltaodžiai. Tai neatspindėtų Niujorko. Tad kūrėjai puikiai supranta, kad seriale rodomas Niujorkas privalo atspindėti realų miestą, tokį, koks jis yra šiandien“, – pažymėjo C. Bloysas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)