Jie „bučiavosi“, „US Weekly“ sakė vienas šaltinis. Visų akivaizdoje jie elgėsi tarsi „balandėliai“, rašo usmagazine.com.

Vakarieniaudama restorane „Serafina“, buvusi pora atrodė artima. 38 metų E. Longoria vilkėjo trumpa baltos ir juodos spalvų suknute ir buvo susijuosusi raudonu diržu. Jos tamsūs plaukai buvo palaidi. E. Cruzas, aktorės Penelopės Cruz brolis, atrodė šiek tiek kasdieniškiau – jis buvo su džinsais, pilkais marškinėliais ir skrybėle (tiesą sakant, P. Cruz juos ir supažindino).

Serialo „Devious Maids“ („Suktos panelės“) prodiuserė ir ispanų kilmės dainininkas E. Cruzas savo romaną paviešino 2011 metų vasarį, po trijų mėnesių, kai E. Longoria užbaigė skyrybų procesą su NBA krepšininku Tony Parkeriu. Jųdviejų santuoka truko ketverius metus.

Vėliau 2012 metų kovą E. Cruzas ir E. Longoria išsiskyrė, bet pavasarį vėl buvo trumpam atnaujinę savo santykius. Šių metų birželį jie oficialiai pareiškė, kad jų keliai išsiskiria.

E. Longoria su E. Cruzu buvo pastebėta vos po dviejų mėnesių, kai išsiskyrė su savo vaikinu Ernesto Arguello. E. Longoria su Majamyje gyvenančiu verslininku pirmą kartą susitiko 2013 metų balandį, kai jis buvo pakviestas į pažinčių realybės šou „Ready For Love“. Pora draugavo keturis mėnesius, bet rugpjūtį pasuko skirtingais keliais.

„Tai nebuvo rimta, - „Us Weekly“ tuo metu apie šią E. Longorios draugystę kalbėjo vienas šaltinis. – Jis buvo linksmas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)