Prie nuotraukos ji pridėjo grotažymes (Sadie! #iykyk Go to OnTheJLo for all the deets), kurios yra užuomina į dainą „Sadie, Sadie“ (šioje dainoje yra žodžiai: „Aš – Sadie, Sadie, ištekėjusi dama“).

Naujienlaiškyje gerbėjams J. Lopez (53 m.) teigė, kad intymi sutuoktuvių šventė buvo „pats nuostabiausias vakaras“. Ji sakė, kad jie su Benu Afflecku (49 m.) vos spėjo patekti Baltąją koplyčią iki vidurnakčio. „Nedidelėje koplyčioje perskaitėme santuokos įžadus ir apsikeitėme žiedais, kuriuos mūvėsime visą likusį gyvenimą.“
Jennifer Lopez

J. Lopez vilkėjo libaniečių dizainerio Zuhairo Murado kurta vestuvine suknele nuogais pečiais su vualiu, vėlesnei šventei garsenybė turėjo kitą suknelę.

„Pasirodo, teisybė – „tereikia meilės“. Mes esame dėkingi, kad turime meilės su kaupu, naują nuostabią šeimą su nuostabiais penkiais vaikais ir gyvenimą, kurio laukti esame išskirtinai motyvuoti“, – pranešime gerbėjams rašė J. Lopez, kuri turi 14 m. dvynius Emmę ir Maxą, o B. Affleckas turi dukteris Violet (16 m.), Seraphiną (13 m.) ir sūnų Samuelį (10 m.).
Jennifer Lopez

J. Lopez pasirašė naujienlaiškį nauja pavarde: „Ponia Jennifer Lynn Affleck“.

J. Lopez ir B. Affleckas pradėjo susitikinėti 2002 m. liepą, lapkritį susižadėjo, o likus kelioms dienoms iki vestuvių, numatytų 2003 m. rugsėjį, atšaukė vestuves ir išsiskyrė.

Jennifer Lopez ir Benas Affleckas

Pernai dviejų garsenybių santykiai atsinaujino.

„Dabar esame vyresni, sumanesni, turime daugiau patirties, esame kituose gyvenimo etapuose, dabar turime vaikų, taigi turime būti sąmoningi, – šiais metais „People“ yra sakiusi J. Lopez. -Labai gražu, kad viskas susiklostė tokiu būdu šiuo mūsų gyvenimo laikotarpiu, kai galime vertinti, džiaugtis vienas kitu ir vienas kitą gerbti.“

Jennifer Lopez ir Benas Affleckas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją