Pranešama, kad keletą metų vienas kitą pažinojusi pora susitikinėja jau kuris laikas, tačiau savo santykius kruopščiai slėpė, įvairiuose renginiuose pasirodydavo ir iš jų išeidavo atskirai.

Šaltinis žurnalui „Grazia“ pasakojo: „Tai tik pradžia, bet Katie ir Peteris jau buvo keliuose pasimatymuose. Prieš dvi savaites jie susitiko „New York Observer“ 25-mečio minėjimo vakarėlyje. Jie turi daug ką bendro“.

Šaltinis pridūrė, kad K. Holmes draugai pritaria šiai romantiškai draugystei, mat 29 metų P. Cincotti žino, kaip reikia elgtis su dama.

„Jie susitikinėja vos kelias savaites, bet jis neįtikėtinai žavingas – nuperka jai gėlių ir elgiasi su ja kaip su dama, - toliau pasakojo šaltinis. Katie anksčiau buvo keliuose pasimatymuose, tačiau nieko iš jų neišėjo. Aktorės draugai pritaria jos draugystei su Peteriu ir mano, kad jis galėtų jai puikiai tikti“.

Regis, kad 34 metų aktorei netrukus teks pasiieškoti naujų namų, mat jos apartamentų Niujorke nuomos sutartis jau eina į pabaigą.

„Tai galėtų būti idealus laikas Katie apsispręsti, ko ji nori iš gyvenimo“, - pridūrė šaltinis.

Aktorės atstovė spaudai paneigė, kad K. Holmes ir P. Cincotti planuoja muzikinį bendradarbiavimą, o paklausta, ar pora susitikinėja, tiesiog atsakė „Jokių komentarų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)