Buvusi Kyjivo mero V. Klyčko žmona Natalija nori pasikeisti iš buvusio sutuoktinio gautą pavardę. Moteris nori kuo greičiau atsikratyti savo dabartinės pavardės ir pradėti naują gyvenimą, netemdomą prisiminimų apie praeitį. Daugiau apie tai ji papasakojo savo intagramo paskyroje.

Natalija pažymėjo, kad artimiausiu metu planuoja susigrąžinti savo mergautinę pavardę – Jegorova.

„Ateinančiomis dienomis pamatysite, kad visose mano socialinių tinklų paskyrose ir žiniasklaidoje pasikeis mano pavardė. Pastaruosius 25-erius metus daugelis iš jūsų mane pažinojote kaip Nataliją Klyčko. Ir tik kai kurie žinojo mano tikrąjį vardą– Natalija Jegorova... Noriu tęsti savo naują gyvenimo kelią ir pradėti naują istoriją. Ją pradedu rašyti nuo nulio, savo pačios pavarde“, – sprendimą paaiškino buvusi V. Klyčko sutuoktinė.

Moteris pabrėžė, kad tokį žingsnį nusprendė žengti, norėdama viską palikti praeityje.

„Yra daug priežasčių, bet pagrindinė – skyrybos su vyru Vitalijumi Klyčko. Pagarbiai ir išdidžiai Natalijos Klyčko vardą palieku praeityje... Mano tikslai, taip pat gyvenimo nuostatos ir gyvenimo vertybės išlieka tos pačios. Visuomet padėjau, padedu ir padėsiu tiems, kuriems to labiausiai reikia – vaikams ir moterims“, – rašo Natalija.

Šių metų vasarą paskelbta, kad Kyjivo meras V. Klyčko po 25 metų santuokos išsiskyrė su žmona Natalija. Jiedu nenurodė tikrosios išsiskyrimo priežasties, bet pabrėžė, kad ir toliau palaikys normalius santykius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)