Vienas naujausių reperio žingsnių, rodančių, kad šis ir vėl nori būti su Kim, yra Valentino proga skirta staigmena. Įsimylėjėlių dieną atlikėjas į buvusios žmonos namus atsiuntė automobilį su priekaba, pripildyta skintų raudonos spalvos rožių.

Neeilinė dovana realybės šou žvaigždės namus pasiekė kone iškart po to, kai pasklido žinia, kad reperis išsiskyrė su savo mergina Julia Fox. Po skyrybų su vyru Kim taip pat nesnaudė ir šiuo metu kuria romantiškus santykius su Pete'u Davidsonu.

Tačiau faktas, kad Kim širdis jau užimta, panašu, Kanye mažai tereiškia. Į jos namus begalę rožių atsiuntęs buvęs sutuoktinis savo gestą papildė ir trumpa žinute. „Aš dabar viską matau aiškiai“, – toks užrašas puikavosi ant gėles pristačiusio automobilio.

Kanye Westo įrašas

Susigrąžinti žmoną reperis bando ir per socialinius tinklus, kuriuose jis palieka viešas žinutes su prašymais, skirtais K. Kardashian, kad ši pas jį grįžtų.

Delfi primena, kad nors K. Kardashian atrodo iki ausų įsimylėjusi P. Davidsoną, ją vis dar persekioja karčios skyrybos su K. Westu.

K. Westas ir K. Kardashian viešai kivirčijasi mėnesių mėnesiais, ir neseniai „Yeezy“ generalinis direktorius apkaltino savo buvusią sutuoktinę, jog ši neleidžia jam matytis su keturiais jųdviejų vaikais: 8 metų North, 6 metų Saintu, 4 metų Chicago ir 2 metų Psalmu.

Anksčiau K. Kardashian stengėsi šių konfliktų neviešinti, bet pratrūko, kai K. Westas apkaltino ją leidžiant North skelbti „TikTok“ vaizdo įrašus „prieš jo valią“.

Realybės šou žvaigždė paskelbė pranešimą, kuriame apkaltino reperį, jog šis yra „apsėstas“ jos puldinėjimu ir bando „kontroliuoti bei manipuliuoti“ jų skyrybomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)