Teigiama, kad amerikiečių aktorė šiuo metu yra labai laiminga. Neseniai penktąsias skyrybas su Jonu Petersu išgyvenusi moteris pamilo savo apsauginį.

53-ejų Pamela su savo asmens sargybiniu ėmė susitikinėti praėjus septyniems mėnesiams po skyrybų su buvusiu vyru Jonu Petersu, su kuriuo žvaigždė buvo susituokusi vos 12 dienų.

Šaltinis užsienio portalui teigė, kad garsioji aktorė ir jos naujas mylimasis kartu jau yra kurį laiką.

„Jie kartu prabuvo visą pandemijos laikotarpį. Ji labai laiminga, jis jai padeda remontuoti jos namą Vankuverio saloje“, – teigė porai artimas asmuo.

Tai pirmieji P. Anderson santykiai po skandalingai pasibaigusių jos ir filmų prodiuserio J. Peterso skyrybų vasarį.

Užsienio spauda išsiaiškino, jog P. Anderson ir J. Petersas susitikinėjo prieš tris dešimtmečius, jiedu susipažino „Playboy“ viloje.

Prieš tai aktorė buvo ištekėjusi dar keturis kartus, jos buvę vyrai – Tommy Lee, Kid Rock ir Rickas Salomonas (už pastarojo tekėjo du kartus).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)