Iškart po Timo Berglingo (tikrasis didžėjaus vardas – red. past.) mirties buvo skelbiama, kad Avicii šeima šiuo metu prašo gerbti jų privatumą ir netektį, todėl nuo plačių komentarų susilaikė. Nepaisant to, praėjus kelioms dienoms ir įvertinus pasaulio liūdesį, artimieji nusprendė pareikšti padėką.

„Mes norėtume padėkoti už paramą ir meilės žodžius apie mūsų sūnų bei brolį. Esame labai dėkingi kiekvienam, kuris mylėjo Timo muziką ir turi neįkainojamus prisiminimus apie jo dainas. Dėkojame už visas iniciatyvas, norint pagerbti Timą, viešus susibūrimus, jo muziką skambinusius bažnyčios varpus... ir už tylos minutes visame pasaulyje“, - pirmadienį išplatintame pranešime skelbė didžėjaus šeima.

Muzikanto artimieji savo žinutę užbaigė dėkodami už pagarbą jų privatumui: „Jaučiamės dėkingi už privatumą šiuo sunkiu laikotarpiu. Mūsų noras yra, kad taip būtų ir toliau“.

DELFI primena, kad muzikantas buvo rastas negyvas Maskate penktadienį. Jo mirties priežastys nenurodomos, bet yra žinoma, kad Avicii paskutiniais gyvenimo metais sirgo ūmiu pankreatitu, kurį iš dalies sukėlė nesaikingas alkoholio vartojimas. 2014 metais jam buvo pašalinta tulžies pūslė.

Avicii plačiajai publikai žinomas kompozicijomis „My Feelings for You“, „Seek Bromance“, „Blessed“ ir „Levels“. Žurnalo „Forbes“ duomenimis, 2013 metais jis buvo vienas iš dešimties geriausiai apmokamų pasaulio didžėjų, jo metinės pajamos siekė daugiau kaip 15 milijonų eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)