56 metų moteris taip pat prisipažino Meghan nejaučianti jokios užuojautos dėl to, ką jai teko patirti. Sasekso kunigaikštienė per skandalingąjį interviu prisipažino, kad tuo metu, kai buvo britų karališkosios šeimos narė, ją kankino ir savižudiškos mintys. Netikra sesuo ją kaltina prisidengiant depresija kaip pretekstu su kitais žmonėmis elgtis tarsi su mazgotėmis.

Per interviu O. Winfrey antrosios atžalos besilaukianti Sasekso kunigaikštienė pareiškė, jog Samantha jos nepažįsta, Meghan augo kaip vienintelis vaikas šeimoje. Jos netikra sesuo sako, kad toks teiginys neatspindi tiesos.

„Nesuprantu, kaip ji gali sakyti, kad jos nepažįstu ir kad ji vienintelis vaikas. Turime daug bendrų nuotraukų, jos darytos įvairiais mūsų gyvenimo etapais. Tai kaip ji gali manęs nepažinoti?“ – „Inside Edition“ piktinosi moteris ir paskelbė nuotraukų, kuriose – abi seserys; paskutinė nuotrauka daryta 2008 metais.

Kai Oprah paklausė Meghan apie sesers Samanthos parašytą knygą „The Diary of Princess Pushy's Sister“, kunigaikštienė pareiškė: „Manau, turėtų būti labai sunku kalbėti tokius dalykus, kai manęs visai nepažįsti.“

Antrosios atžalos besilaukianti Meghan teigė, kad augo kaip „vienintelis vaikas“ šeimoje, ir tvirtina, jog savo netikros sesers nematė beveik du dešimtmečius. Samantha tokius teiginius neigia ir pateikė įrodymų – bendrų seserų nuotraukų, paskutinė daryta per diplomų teikimo šventę universitete.

Sasekso kunigaikštienė taip pat teigė, kad Samantha susigrąžino Markle pavardę tik tada, kai Meghan užmezgė santykius su Jungtinės Karalystės princu Harry, o tai leidžia daryti išvadą, kad jos netikra sesuo norėjo pasipelnyti iš susidomėjimo jos pavarde.

„Ji pasikeitė pavardę atgal į Markle, vos tik pradėjau susitikinėti su Harry. Manau, šis faktas pakankamai daug pasako“, – teigė ji. Samantha tikina, kad ir šis teiginys neteisingas, ir pasidalijo jį atmetančiais įrodymais.

„Aš buvau ir esu Markle. Labai keista, jog Meghan tvirtina, kad Markle pasivadinau tik jai sutikus Harry. Markle visą gyvenime yra mano pavardė“, – teigia netikra Sasekso kunigaikštienės sesuo.

Samantha „Inside Edition“ pristatė prašymo pakeisti pavardę, pateikto 1997 metų gruodį, kopiją ir savo koledžo diplomą, kuris išduotas Samanthai M. Markle.

Paklausta apie sesers prisipažinimą, jog turėjo minčių apie savižudybę, Samantha teigia, kad seseriai užuojautos šiuo klausimu nejaučia ir kaltina Meghan savo psichine sveikata dangstantis kaip pretekstu elgtis su kitais žmonėmis tarsi su mazgotėmis.

„Depresija nėra pretekstas su žmonėmis elgtis kaip su mazgotėmis, pasinaudojus išmesti“, – sako Samantha.

Per interviu O. Winfrey ašaras sunkiai tramdanti Meghan sakė, kad stresas dėl savo, kaip karališkosios šeimos narės, vaidmens buvo toks didelis, jog nuolat juntamas spaudimas netgi paskatino mintis apie savižudybę.

„Nebenorėjau gyventi – tai buvo labai tikra ir gąsdinanti mintis“, – prisipažino M. Markle.

Moters teigimu, ji iš pradžių apie tai, kaip jaučiasi, princui Harry sakyti nenorėjo dėl skausmo, kurį jam teko patirti po motinos, princesės Dianos, mirties, tačiau galiausiai prisipažino ir sulaukė palaikymo.
Meghan teigė meldusi vieno vyresnio karališkosios šeimos nario padėti jai sprendžiant psichologines problemas, tačiau sakė, jog buvo palikta kentėti vienui viena.

„Sakiau, kad man reikia pagalbos. Sakiau, kad dar niekada taip nesijaučiau, niekada gyvenime, ir man būtina kur nors dėl to kreiptis. Man atsakė, kad negalima, kad tai būtų blogai karališkajai šeimai“, – sakė M. Markle.

Vienoje iš M. Markle interviu ištraukų ji taip pat kalba ir apie savo tėvą Thomą, Samanthos tėvą. Jos teigimu, ji niekada neleis įskaudinti savo sūnaus Archie taip, kaip ją prieš vestuves išdavė tėvas.

Moteris prisipažino, kad „buvo sunku susitaikyti su tėvu“, kai jis jai melagingai pažadėjo nebendrauti su žiniasklaida.

„Žiūriu į Archie, žiūriu į šį vaiką ir tiesiog negaliu įsivaizduoti, kad galėčiau kaip nors specialiai jį įskaudinti, sukelti skausmą savo vaikui“, – pridūrė M. Markle.

Meghan priminė savo motiną Dorią Ragland, jai dėkojo už „ketverių metų tylų orumą“.

Thomas turėjo savo dukrą 2018 metų gegužę palydėti prie altoriaus, tačiau dėl sveikatos problemų ceremonijoje dalyvauti negalėjo. Vėliau jie susipyko dėl tėvo sprendimo bendrauti su žiniasklaida.

O. Winfrey per interviu M. Markle paklausė: „Ar jautėtės išduota, kai sužinojote, kad tėvas bendradarbiauja su bulvarine žiniasklaida?“ Meghan atsakė, kad tėvas ją tikino, jog „tikrai nekalbėjo“ su žiniasklaida.

„Jeigu jau nuspręsime naudoti žodį išdavystė, tai ir buvo išdavystė. Mus perspėjo, kad bus istorija, kurią bulvarinė spauda turėjo jau mėnesį, bet laukė palankios progos, iki vestuvių, kad kiltų kuo didesnis skandalas. Juk jie nepraneša žinių, jie jas kuria. Paskambinome mano tėvui, paklausiau jo, jis atsakė, kad ne, tikrai ne. Į mūsų reikalus karališkoji šeima niekada nesikišo, tačiau galėjo tai padaryti ir straipsnis nebūtų pasirodęs. Tik jeigu padarytų tai kartą, nebegalėtume to paties sverto panaudoti ateityje bandydami apsaugoti savo vaikus. Aiškinau jam, kad gali ateiti diena, kai nebegalėsiu apsaugoti savo vaikų. Prašiau, kad man pasakytų. Sakiau, kad, jeigu pasakys tiesą, mes galėsime viską išspręsti. Jis to nepadarė. Mane tai labai sukrėtė. Dabar, kai pati esu motina, tą situaciją matau dar skaudžiau. Tada ir padėjau tašką. Jeigu savo galios svertą panaudosime tau apsaugoti, vieną dieną negalėsime apsaugoti savo vaikų, juk kalbu apie tavo anūkus. Žiūriu į Archie, galvoju apie šį vaiką ir tikrai negaliu įsivaizduoti, kad galėčiau sąmoningai padaryti kažką, kas sukeltų mano vaikui skausmo. Negaliu to įsivaizduoti. Taigi buvo labai sunku tai suvokti“, – sakė M. Markle.

Meghan per interviu ne kartą minėjo, kad knygą apie ją parašiusi netikra sesuo Samantha jos gerai nepažįsta, jos niekada nebuvo artimos.

Samanthos autobiografinė knyga „The Diary of Princess Pushy Sister: A Memoir, Part One“ detaliai nupasakoja seserų vaikystę.

M. Markle apie ją sakė: „Nesijaučiu patogiai kalbėdama apie žmones, kurių iš tikrųjų nepažįstu. Augau kaip vienas vaikas šeimoje, tai žino visi, kurie augo kartu.“

Meghan pridūrė norėjusi turėti brolių ir seserų, todėl labai džiaugiasi, kad Archie turės mažąją sesutę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (351)