Karališkųjų rūmų šaltiniai „Vanity Fair“ atskleidė, jog, skirtingai nei Kate Middleton ir princas Williamas, kurie savo naujienomis dalinasi Kensingtono rūmų „Twitter“ paskyroje, Harry ir Meghan nusprendė ir šį kartą elgtis kitaip.

Karališkieji šaltiniai teigia, kad pora prisidės prie įrašų skelbimo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“, esą, jie netgi padėjo parinkti septynias nuotraukas, paskelbtas pirmame įraše antradienį.

Žavingoje galerijoje buvo galima išvysti ir anksčiau neviešintą poros nuotrauką iš jų kelionės Pietų Ramiojo vandenyno regione praeitą rudenį bei kelis vaizdus iš pastarosios jų viešnagės Maroke.


„Tai bus platforma, kur jie dalinsis savo darbais, įkvepiančiais judėti toliau, ir jiems abiem svarbiausiomis temomis bei klausimais“, – teigia vienas patarėjas. Reklamos ir viešųjų ryšių specialistų teigimu, tai puikus sumanymas būtent dabar, kai būsimieji tėvai tokie populiarūs žiniasklaidoje ir kai visiškai nesugeba kontroliuoti naujienų apie save, kurie nuteka į žiniasklaidą.

Iki šiol „Twitter“ buvo karališkosios britų šeimos pasirinkimas socialinėje žiniasklaidoje. Kensingtono rūmai princo George‘o, princesės Charlotte ir princo Louiso gimimą pranešė būtent socialiniame tinkle „Twitter“, čia skelbia ir nuotraukas bei anonsuoja įvykius.

Princas Charlesas ir jo žmona Camilla turi savo paskyrą socialiniame tinkle „Twitter“, tokią turi ir Bekingamo rūmai.

Rūmų atstovas teigia, kad Sasekso kunigaikščiams „socialinis tinklas „Twitter“ nėra jų socialinės žiniasklaidos plano dalis“. Poros patarėjai sako, kad jie nori visą dėmesį skirti savo paskyrai „Instagram“, kur karališkosios šeimos gerbėjai juos labai svetingai sutiko. Pirmasis jų įrašas sulaukė daugiau nei milijono „patinka“.

Nors princas Harry ir jo sutuoktinė buvusi aktorė Meghan prie štai buvo pagrindinės Kensingtono rūmų paskyros, turinčios per 7 mln. sekėjų, dalis, dabar joje lieka tik princas Williamas su žmona Kate. Netrukus Saseksų kunigaikščiai sulauks pirmosios savo atžalos, tad artimiausiomis savaitėmis jų sekėjų skaičius turėtų dar kaip reikiant ūgtelėti.

Tarp poros sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“ yra Davidas Beckhamas ir Gwyneth Paltrow. Antradienį princesė Eugene paskelbė įrašą, kuriuo sveikina „Instagram“ naujokus, su prierašu „Sveiki atvykę, pusbroliai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)