Dėl to tautiečių kritikos sulaukusi televizijos garsenybė nusprendė palikti socialinius tinklus. Tiesa, R. Todorenko patikino, kad atitrūkti ji panoro ne dėl Rusijos karo Ukrainoje temos, o dėl to, jog neva galėtų susikoncentruoti ties savo antruoju nėštumu.

Anot jos, negatyvūs komentarai socialiniuose tinkluose neigiamai veikia ir ją, ir būsimą vaiką.

„Artimiausiu metu mano paskyroje nebeliks tokios veiklos, prie kurios visi esame įpratę. Aš atsiriboju, kad apsaugočiau savyje esančio žmogučio sveikatą. Dėkoju visiems už supratingumą“, – rašė R. Todorenko.


Reikia pažymėti, kad R. Todorenko apie karą Ukrainoje tyli daugiau nei mėnesį. Užuot rėmusi tėvynę ir Odesą, kurioje ji gimė, televizijos laidų vedėja nerimauja dėl sankcijų Rusijai. Žinoma, ši pozicija sukėlė neapykantos bangą tinkle. Reginai visokeriopai primenama, kad Ukrainoje vyksta plataus masto karas, už kurį atsakinga Rusija, jog jos šalyje žūsta civiliai ir vaikai.

Tik neseniai ji pakomentavo savo tylėjimą. Reginos teigimu, „jos šeimoje vetuojami politiniai klausimai“. Jos ir vyro, rusų dainininko Vlado Topalovo, pažiūros skiriasi, todėl ji esą negalinti eiti į kompromisus. Tokie pokalbiai esą griauna jų santuoką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės