Garso įrašas, kurį antradienį paskelbė „The New York Post“, skirtas naujam komikės bičiulio projektui Brodvėjuje reklamuoti, jame skamba J. Rivers balsas.

Komikės atstovė Judy Katz „The Post“ sakė: „Šis garso įrašas yra klastotė. Joan niekada nieko panašaus neįrašė. Tai viešųjų ryšių triukas, kurį sugalvojo Bradas Zimmermanas ir jo viešųjų ryšių specialistas Beckas Lee. Tai labai nepagarbus sprendimas Joan Rivers atžvilgiu“.

Pareiškime, kurį išplatino „MailOnline“, B. Lee teigia: „Visų šou „My Son the Waiter“ kūrėjų vardu noriu išreikšti apgailestavimą, kad įrašas vertinamas kaip klastotė. Mes tikėjome, kad jis tikras, nes puikiai žinojome, kaip Joan norėjo padėti Bradui. Kalbant apie Bradą, jis čia niekuo dėtas. Joan ar jos atminimo įžeidimas – tai, ko jis gyvenime norėtų mažiausiai. Įrašą iš jo šaltinio priėmėme vien dėl to, kad manėme, kad Joan pati norėjo pagerbti jo kūrybą, paskatinti“.

B. Lee neužsiminė, kas jam perdavė garso įrašą.

J. Katz teigimu, J. Rivers tą pačią dieną, kai atsidūrė ligoninėje, sutiko padėti bičiuliui ir įrašyti reklaminį pareiškimą, tačiau to padaryti nespėjo.

Įraše balsas, kuris pristatomas kaip J. Rivers, skundžiasi dėl problemų su balsu.

„Balsas kelia man bėdų. Nežinau, kas vyksta“, - teigia įraše užfiksuotas balsas.

Rugpjūčio 28 dieną J. Rivers lankėsi vienoje klinikoje Manhatane, kur buvo atlikta procedūra jos balso stygoms, tačiau ten jai sustojo širdis, ji paniro į komą. Garsi moteris iš jos taip ir nepabudo – rugsėjo 4 dieną, eidama 82-uosius metus, komikė užgeso.

Spėjama, kad vaizdo įrašo autorius – J. Rivers bičiulis B. Zimmermanas.

„The New York Post“ skelbia, kad draugė pati pasisiūliusi reklamuoti jo naujausią pastatymą Brodvėjuje „My Son The Waiter“.

„Joan ne kartą dirbo su Bradu, kai jos paklausėme, ar ji galėtų mums šį kartą pagelbėti, ji iš karto atsakė taip, - praėjusią savaitę „The Post“ sakė neįvardytas šaltinis.

Įrašo pradžioje girdimas kosčiojimas.

„Sakiau jums, kad nesijaučiu gerai. Balsas kelia man bėdų. Nežinau, kas vyksta... Jaučiuosi š*****i. Jau pavargau“, - teigia moteriškas balsas įraše.

Toliau vaizdo įraše girdimas įprastinis kandus J. Rivers pasisakymas, ji nepraleidžia progos prisiminti tų dienų, kai pats B. Zimmermanas dirbo padavėju.

Garso įrašą galite perklausyti žemiau:

„Sveiki, aš Joan Rivers, gal galime pasikalbėti? Apie... Bradą Zimmermaną... Jis 29 metus leido laiką prie staliukų – kaip kvaila, net nesuprantu – kol galiausiai jam užteko drąsos parašyti genialų šou. Mulkis! Jis didesnis mulkis nei Heidi Abromowitz!“, - girdima įraše.

Heidi Abromowitz buvo personažas, kurį kūrė J. Rivers. Apie ją autorė yra sakiusi, kad ši moteris - „šimtmečio paleistuvė“.

„Tai siaubinga kopija. Kas parašė šią nesąmonę? Man negera... Kad ir kaip ten bebūtų, kritikai šį šou vadina juokingu, būtinu pamatyti, man jis irgi patinka. Todėl nelaukite 29 metus – pamatykite mano bičiulį dabar“, - skelbia įrašas.

Netrukus pasigirsta balsas, kad įrašą reikia tęsti.

„Balsas kelia bėdų... Negaliu... Bet turiu tai padaryti“, - sako moteriškas balsas įraše.

„Nuo pat spalio 10 dienos iki Naujųjų metų – ateikite į „Triad Theater“. O aš per Naujus aš turiu geresnių planų nei šis š***s!“, - įrašas baigiasi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją