Madų dizainere virtusios dainininkės pavardė šiandien linksniuojama žiniasklaidos antraštėse, kai per jos šou Niujorko madų savaitėje ant podiumo pasirodė neįtikėtinai liesi modeliai, rašo uk.eonline.com.

41 metų keturių vaikų motina paviešino virtinę nuotraukų iš savo madų pristatymo, kurio metu jos vyras Davidas Beckhamas ir „Vogue“ vyriausioji redaktorė Anna Wintour sėdėjo priekinėje eilėje, užkulisų.

Tačiau socialinėje žiniasklaidoje ji sulaukė priekaištų dėl savo modelių pasirinkimo. Savo šou uždarymui ji taip pat pasirinko naujokę Peyton Knight, kuriai yra vos 17 metų.

V. Beckham paskyra socialiniame tinkle „Instagram“ virė nuo karštų diskusijų apie kūną. „Gėda, Victoria Beckham! Šie modeliai atrodo apgailėtinai ir yra pernelyg liesi. Tu turi dukrą. Įkvėpk ją!“, - rašė viena vartotoja. „O ne, ne, ne. Jos neatrodo sveikos. Kaip gali kurti drabužius realioms moterims, o samdyti anoreksiškus modelius, kad juos parduotum?“, - piktinosi kita.

Didžiosios Britanijos leidinys „The Guardian“ susisiekė su valgymo sutrikimų labdaros fondo „B-eat“ vadove Lorna Garner, kuri pažymėjo, kad „tokios figūros nesukelia valgymo sutrikimų, bet jos eskaluoja ir blogina esamas sąlygas“. „Egzistuoja daugybė įrodymų, kad tokios nuotraukos daro labai neigiamą ir žalingą įtaką“, - sakė ji.

Piersas Morganas taip pat paskelbė straipsnį leidinyje „The Daily Mail“. Jo antraštė skelbė: „Victoria, liaukis samdžiusi apgailėtinai liesus modelius – mes nenorime, kad taip atrodytų pasaulio merginos“.
2010 metais buvusi „SpiceGirls“ narė buvo uždraudusi itin liesoms merginoms per madų pristatymus demonstruoti jos kurtus drabužius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)