Šeimos konfliktas įsiliepsnojo, kai Sofia Urbieta Laine padavė į teismą savo 38 metų dukrą, reikalaudama išlaikymo. Moteris teigia, kad daug metų neatlygintinai dirbo dukters asistente ir aukle, o tragiškai žuvęs žentas, esą, jai žadėjęs „rūpintis savo anyta iki jos mirties“.

„Deja, Kobe Bryanto pažadas taip ir nebuvo tesėtas, jo nebėra gyvo, o Vanessa Bryant padarė viską, kad tik išvengtų šios atsakomybės ir pamirštų Kobe intencijas“, – teigiama 48 puslapių bylos medžiagoje, kur taip pat teigiama, kad V. Bryant, esą, niekada neketino gerbti velionio vyro valios.

Panašu, kad ši byla buvo paskutinis lašas, perpildęs neseniai trylikametės dukters ir vyro aviakatastrofoje netekusios V. Bryant kantrybės taurę.

Išplatintame pareiškime krepšininko našlė teigia, kad 68 metų motina ją terorizuoja dėl pinigų ir siekia pasipelnyti iš savo šeimos. V. Bryant sako, kad tiek ji, tiek jos velionis vyras, su kuriuo kartu išbuvo beveik dvidešimt metų, visada finansiškai rėmė jos motiną ir leido jai nemokamai gyventi viename iš jiems priklausančių namų.

„Ji – mano vaikų močiutė, kurią finansiškai rėmiau tiek pati, tiek mano velionis vyras. Dabar ji iš manęs reikalauja po 96 dolerius už valandą, tvirtina, esą 18 metų man dirbusi po 12 valandų per dieną, prižiūrėjusi anūkus. Tiesa ta, kad ji tik retkarčiais prižiūrėdavusi vyresnes mergaites, kai jos dar buvo mažos“, – teigia V. Bryant.

V. Bryant teigimu, ji pati namuose augino visus keturis savo vaikus. Moteris teigia, kad atžalos paskutinį dešimtmetį būdavo tai mokykloje, tai būreliuose, tad jos motinai teiginiai „akivaizdžiai melagingi“. V. Bryant tvirtina, kad jos motina niekada neturėjo nieko bendro nei su jos, nei su K. Bryanto verslo ar finansų reikalais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)