Interviu tema – gruodžio 10-ąją Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) kino teatruose pasirodžiusi biografinė juosta „Being the Ricardos“. Filme pasakojama Amerikos televizijos žvaigždžių Lucille Ball ir Desi Arnazo santykių istorija.

Vieną pagrindinių vaidmenų atlikusi N. Kidman interviu metu užsiminė, kad Lucille ir Desi, seriale „I Love Lucy“ vaidinusiems sutuoktinius, buvo nelengva išlikti pora ir realiame gyvenime.

Holivudo žvaigždės teigimu, jai patiko, jog ši istorija apie darbo ir romantiškus santykius neturi laimingos pabaigos.

„Neįmanoma kito žmogaus priversti elgtis taip, kaip mums norisi. Kartais galima įsimylėti asmenį, su kuriuo nenugyvensi viso likusio gyvenimo net jeigu ir susilauksite vaikų. Manau, kad ši istorija yra aktuali daugeliui. Tiesa, akivaizdu, kad Lucille ir Desi be galo mylėjo vienas kitą“, – samprotavo N. Kidman.

Laikraščio reporteris paklausė, ar ji turi omeny savo nenusisekusią santuoką su T. Cruise’u, ir aktorė pasipiktinusi atšovė: „Dieve mano, ne. Aišku, kad ne. Viskas buvo taip seniai. Taigi, ne. Tiesą sakant, prašyčiau manęs nestatyti į tokią nepatogią padėtį. Man tai primena seksizmą, nes abejoju, ar kas nors užduotų tokį klausimą vyrui.“

N. Kidman buvo ištekėjusi už T. Cruise’o 1990–2001 m. Jųdviejų įvaikinti vaikai – 29-erių metų amžiaus dukra Isabella ir 26-erių metų amžiaus sūnus Connoras – po poros skyrybų liko gyventi su tėvu ir nutraukė bendravimą su N. Kidman. Dabar aktorė gyvena santuokoje su Australijos dainininku Keithu Urbanu ir augina dvi biologines dukras: 13-os metų amžiaus Sunday ir 11-os metų amžiaus Faith.

Duodama interviu, garsioji moteris prisipažino, kad jai teko susidurti ne tik su seksizmu, bet ir su diskriminacija dėl amžiaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)