„Labai ačiū už pasitikėjimą. Deja, šįkart tikriausiai ne! Tačiau kai ateis laikas, būtinai padirbėsime ir apdovanosime pačius geriausius. Bet kol kas, kaip sakė mano senelis, „špygą jums, o ne medaus mugę Lužnikuose“, – pasakė D. Nagijevas į „Instagram“ įkeltame vaizdo įraše.

Ankstesniame, gruodžio pabaigoje paviešintame vaizdo įraše aktorius sako šitai ką:

„Labai norėtųsi paprasčiausiai pagyventi ir paprasčiausiai padirbėti. Gaila, kad laikas lekia nesugrįžtamai.“

„Muz-TV“ įsteigtų premijų teikimo renginys turėtų įvykti birželio 2 d. Maskvos CSKA arenoje, informuoja „Meduza“. Kai 2022 metais prasidėjo karinė Rusijos invazija į Ukrainą, daugelis rusų artistų, įskaitant ir tuos, kurie pasirodydavo per „Muz-TV“ premijų teikimo ceremoniją, išvyko iš Rusijos.

Pernai kovą D. Nagijevas internetu paviešino vaizdo įrašą, kuriame skutasi galvą skambant grupės „Akvarium“ dainai „Liepsnojantis traukinys“. Komentuodamas tą epizodą aktorius taip pat pacitavo savo senelio žodžius: „Iki pasimatymo. Būtinai susitiksime. Myliu jus, nepaisydamas aitraus prarastos vilties skonio. Kaip sakydavo mano senelis prieš Komuniją, ir ko tik aš, senis, nepridirbau.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)