Adele žino, kad netekusi daug svorio ji išties visus gerokai sukrėtė. Visgi dainininkei nepatinka, kad jos pokyčiai paskatino tiek daug pykčio, rašo people.com.


15 „Grammy“ apdovanojimų savo kolekcijoje turinti 33-ejų dainininkė prieš trejus metus ėmė sportuoti bent kartą per dieną. Ji siekė ne atsikratyti svorio, bet geriau valdyti savo nerimą. Apie tai Adele pasakojo amerikietiškajam „Vogue“.


„Ėmiau kasdien skirti tam laiko, – apie intensyvias treniruotes su svoriais ir intervalines treniruotes privačiame sporto klube Vakarų Holivude „Heart & Hustle“ pasakojo Adele. – Suvokiau, kad kai sportuoju, manęs visiškai nebekankina nerimas. Mano tikslas niekada nebuvo atsikratyti svorio. Pagalvojau, kad jeigu galiu fiziškai sustiprinti savo kūną, ir jeigu pajusiu ir pamatysiu šių pastangų poveikį, tada vieną dieną galbūt galėsiu sustiprinti ir savo emocijas bei protą.“


Kitame interviu britiškajam „Vogue“ Adele aiškino, kad ji tapo „iš esmės priklausoma“ nuo sporto, o tada, kai pajunta stiprų nerimą, treniruojasi du ar tris kartus per dieną.


„Ryte darau pratimus su svoriais, tada po pietų paprastai žygiuoju arba renkuosi boksą, o vakare laukia kardiotreniruotė“, – dėstė Adele.


Maždaug trejus metus laikydamasi tokio treniruočių grafiko, Adele atsikratė 45 kilogramų, tačiau ji pabrėžia, kad niekados nesiekė numesti svorio: „Visada norėjau tapti tvirta ir kiek įmanoma daugiau laiko per dieną praleisti be telefono“.

Hito „Rolling in the Deep“ atlikėja pripažino, kad jos gerbėjai nustebo išvydę darbo sporto klube rezultatą, kai dainininkė 2020-ųjų gegužę instagrame paskelbė savo viso kūno nuotrauką, tačiau tvirtina niekada neketinusi internete dalintis visu procesu.


„Žmonės yra šokiruoti, nes aš nepasidalinau savo „kelione“. Jie yra pratę, kad kiti viską fiksuoja instagrame, o daugelis mano atveju dar ir būtų sudarę dosnų sandorį su dietinių produktų kompanija. Bet man visiškai vienodai. Aš tą dariau dėl savęs, o ne dėl kažko kito. Tad kodėl turėčiau tuo dalintis? Man tai neatrodo įdomu. Juk tai tik mano kūnas“, – kalbėjo Adele.

Adele taip pat prisipažino, kad įsiplieskusios intensyvios diskusijos dėl jos sulieknėjimo nėra naujiena, tačiau tokie dalykai skaudina.


„Mano kūnas buvo aptarinėjamas per visą mano karjerą. Tai vyksta ne tik dabar. Aš suprantu, kodėl tai sukrėtė. Suprantu, kodėl kai kurios moterys pasijautė itin įskaudintos. Vizualiai aš anksčiau atstovavau daugybei moterų. Tačiau aš vis vien tebesu tas pats žmogus“, – sakė dainininkė.


„Blogiausia viso to dalis buvo tai, kad pačius žiauriausius komentarus apie mano figūrą išsakė kitos moterys. Mane tai siaubingai nuliūdino. Jaučiausi įskaudinta“, – pridūrė Adele.

Dainininkė pažymėjo, kad jos sulieknėjimas nepakeitė suvokimo apie jos pačios ar kitų kūną.


„Nebūtina turėti antsvorio, kad propaguotumei pozityvų požiūrį į savo kūną – tas įmanoma būnant bet kokio svorio ar formų“, – pabrėžia Adele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)