Pro ilgą suknelės skeltuką matėsi raumeningos J. Simpson kojos. Prie šviesių aktorės plaukų buvo priderintas išraiškingas dūminis akių makiažas.

39-erių žvaigždę matė Manhatane tarp dviejų darbo susitikimų. Pasak J. Simpson, tai pirmas kartas, kai trečiajai atžalai – Birdie Mae teko pabūti be mamos.

Jessica Simpson

Neseniai aktorė paskelbė socialiniame tinklalapyje, kad po gimdymo kovą iki dabar sulieknėjo net 45 kilogramais. Be to, ji pasakė, jog nėštumo metu svarstyklės buvo pasiekusios 108 kg ribą.

Praėjusį savaitgalį J. Simpson nustebino savo gerbėjus įrašu apie svorio pokyčius. Ji išpublikavo dvi nuotraukas, kuriose vilki juodą, per liemenį diržu perjuostą suknelę, ir parašė: „6 mėnesiai. Ištirpo 45 kg. <...>. Mano pirma išvyka be #BIRDIEMAE (trečios dukters), kyla daug emocijų dėl įvairių priežasčių, bet džiaugiuosi, kad vėl jaučiuosi savimi. Net kai atrodė, kad tai neįmanoma, stengiausi dėti daugiau pastangų.“


Nėštumo metu buvusi dainininkė visada atvirai pasakojo apie įvairius sunkumus – patinusias kulkšnis, padidėjusį rūgštingumą ir pan.

J. Simpson nusifotografavo nėštumo pabaigoje, vilkėdama bikinį, ir pasidalino šia nuotrauka su gerbėjais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)