Viename interviu ji pasakojo, kad po nėštumai buvo sunku sulieknėti, bet, sprendžiant iš nuotraukų, vertėjo prakaituoti – jauna mama demonstruoja gerbėjams idealų pilvo presą.

„Visus nėštumo mėnesius šokau zumbą (aerobika-šokis). Dėl šių treniruočių per daug nesustambėjau“, – pasakoja atlikėja. Po gimdymo Shakira 4–5 kartus per savaitę rytais sportuodavo su treneriu. Jai teko daug dirbti, kad praėjus keliems mėnesiams po gimdymo galėtų grįžti į laidą „The Voice“.

Atlikėja sako, kad daugiausia dėmesio skyrė presui: „Man nepakanka dviejų minučių darbo su presu, didžiąją laiko dalį treniruoju būtent presą. O sėdmenimis, tiesą sakant, didžiuojuosi, todėl tiesiog palaikau formą.“ Sėdmenims ji tiesiog padaro tempimo pratimų ir pritūpimų.

Shakira sako, kad lieknindamasi valgė 8 kartus per dieną nedidelėmis porcijomis (200–250 kalorijų). Racioną sudarė ląstelienos, geležies, kalcio ir baltymų turintys produktai.

Shakira sako, kad esminė jos grožio paslaptis – gera nuotaika ir meilė sau.
Shakira
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)