Moteris, kurios tikrasis vardas Belcalis Marlenis Almanzar, šį žingsnį žengė po to, kai jau ne pirmą kartą pasklinda kalbos apie jos vyro reperio neištikimybę. Pora augina 2 metų dukterį Kulture Kiari.

Teismo data numatyta lapkričio 4-ąją.

Kol kas nei Vardi B, nei Offset atstovai šios žinios nekomentuoja.

Cardi B tokio žingsnio ėmėsi po to, kai jau ne pirmą kartą jos sutuoktinis apkaltinamas neištikimybe. 2018 sausį dainininkė viešai patvirtino, kad Offset (tikrasis reperio vardas Kiari Kendrell Cephus) pateko į sekso vaizdajuostės skandalą su kita moterimi. Taip pat į neištikimybės skandalą jis buvo įsivėlęs 2017 metų gruodį, tuomet buvo praėję vos trys mėnesiai nuo slaptų poros vestuvių.

Duodama interviu žurnalui „Cosmopolitan“ 2018-ųjų vasarį, Cardi B paaiškino, kodėl tuomet nusprendė savo vyrui atleisti jo nuodėmes: „Žinau, kad atrodau gerai, esu turtinga, talentinga. Žinau, kad galėčiau turėti bet kurį vyrą – bet kurį krepšininką, futbolininką, bet aš noriu išsikuopti visus š... su savo vyru ir neturiu aiškintis, kodėl. Tai mano gyvenimas, nesu niekieno nuosavybė. Man reikia laiko ir aš pateiksiu savo sprendimą. Tai, ką jis padarė – labai blogai, bet žmonės nežino, ką esu padariusi aš. Aš tikrai nesu angelas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)