„Iš tikrųjų jie išsiskyrė prieš porą mėnesių, tačiau tai laikė paslaptyje“, - patvirtino porai artimi šaltiniai.

Tačiau dar gegužės 21 d. J. Lopez ir C. Smartas buvo pastebėti besilaikantys už rankų šalia „Craig‘s“ restorano Vakarų Holivude, praneša „The Daily Mail“.

Teigiama, kad šios poros skyrybos neturi nieko bendra su neseniai pasirodžiusia informacija apie C. Smarto susirašinėjimą su transseksualu.

„C. Smartas – vienišas vaikinas, todėl gali susirašinėti ir susitikinėti su kuo tik nori, tačiau paviešinta informacija, jog jis susirašinėjo su transseksualu kelia šypseną“, - teigia šaltinis iš C. Smarto aplinkos.

Vis dėlto paskalas apie įžymybes viešinančioje internetinėje svetainėje „The Dirty“ skelbiama, jog C. Smartas susitikinėjo su transseksualiu modeliu Xristina Marie tuo metu, kai dar nebuvo išsiskyręs su J. Lopez.

Toje pačioje paskalų svetainėje rašoma, jog C. Smartas flirtavo su transeksualu Sofie Vissa.

J. Lopez ir C. Smartas pradėjo susitikinėti 2011 m. lapkričio mėn., praėjus vos trims mėnesiams po J. Lopez skyrybų su trečiuoju vyru Marcu Anthony po septynių santuokos metų, per kuriuos jiems gimė du vaikai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)