Praeitą mėnesį 46-erių Holivudo aktorius pateikė skyrybų prašymą, jau rimtai apsisprendęs nutraukti net 22 metus su žmona Eve Mavrakis trukusią santuoką, rašo leidinys „The Sun“.

Atskirai pora pradėjo gyventi dar pernai vasarą. Nuo tada pasigirdo kalbų apie E. McGregoro ryšius su televizijos seriale „Fargo“ kartu besifilmuojančia 33-ejų metų aktore Mary Elizabeth Winstead.

Socialiniame tinkle „Instagram“ 22-ejų metų aktoriaus dukters paskelbtoje nuotraukoje šeima atrodo darni ir laiminga.

Nuotrauka papildyta jausmingu prierašu prancūzų kalba „Dvidešimt dvejų ir nostalgiškai nusiteikusi“.

Vingt-deux et nostalgique

A post shared by claramcgregor (@claramcgregor) on Feb 4, 2018 at 9:14am PST

Visiškai neseniai jos sesuo Esther internete paskelbė dainą, kupiną kritinių pastabų tėvo adresu.

Savo emocijas išliejo dainos žodžiais: „Žiūrint į tas nuotraukas norisi verkti“. Ši frazė, kaip spėjama, yra reakcija į tėvo ir dabartinės jo širdies draugės M. E. Winstead bučinį.

Demonstruoti šiltų jausmų dabartinei savo išrinktajai E. McGregoras nevengė ir praeitą mėnesį prieš atsiimdamas jam, kaip geriausiam aktoriui, įteiktą statulėlę per Kritikų pasirinkimo apdovanojimų ceremoniją.

Remiantis leidinio TMZ skelbiama informacija, prancūzų kilmės aktoriaus žmona E. Mavrakis šiuo metu bando užsitikrinti teisę dėl trijų jauniausių poros vaikų, su kuriais tėvui bus leidžiama susitikti, globos.

Pats E. McGregoras, kaip pranešama, siekia teisės į bendrą globą. Šį savo norą jis išreiškė nurodęs, kad pagrindine skyrybų priežastimi reikėtų laikyti ne ką kitą kaip charakterių nesuderinamumą.

Be 22-ejų Claros 1995 metais susituokusi pora turi dar tris dukteris – šešiolikmetes Esther ir Jamiyan bei šešiametę Anouk.

Minėtina, kad sakydamas kalbą per neseniai vykusius „Auksinio gaublio“ apdovanojimus, aktorius padėkojo ir savo žmonai.

„Naudodamasis proga noriu padėkoti Eve, net 22 metus teikusiai man paramą. Taip pat keturiems savo vaikams. Myliu jus“, – pasakė E. McGregoras.

Paprašyta pakomentuoti buvusio sutuoktinio ištartus žodžius, E. Mavrakis pasakė: „Taip, mačiau tą epizodą. Situacija dabar ne iš linksmųjų. Tai liūdni, asmeniniai dalykai. Tiesiog yra, kaip yra, ir aš siekiu, kad viskas baigtųsi kuo sklandžiau.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)