Trečiadienį paskelbtame interviu „The Hollywood Reporter“ E. DeGeneres teigė, kad „The Ellen DeGeneres Show“ jai nebėra iššūkis.

„Kai esi kūrybingas žmogus, tau nuolat reikia iššūkių – kad ir koks puikus šis šou yra, kad ir kaip būtų smagu, tiesiog tai nebėra iššūkiu“, – sakė ji.

Paskutiniais mėnesiais E. DeGeneres (63 m.) ir jos laidos prodiuseriai gyveno įtampoje, kadangi buvo intensyviai tikrinami po to, kai naujienų pranešimuose buvo išsamiai aprašyta tariamai toksiška darbo vieta.

Pernai liepą „BuzzFeed News“ paskelbtoje ataskaitoje anonimais norėję likti buvę darbuotojai apkaltino laidos vykdytojus priekabiavimu ir teigė, kad jie patyrė rasizmo, baimės ir gąsdinimų kultūrą.

E. DeGeneres sakė, kad jos šou „pradeda naują etapą“ po skandalų darbe.

Reaguodama į tai, „WarnerMedia“ – „Warner Bros. Television“ kuruojanti kompanija, kuri kartu kuria ir platina laidą, pradėjo tyrimą.

Pati E. DeGeneres atsiprašė darbuotojų, o trys garsūs prodiuseriai išsiskirstė savais keliais.

„Sužinojau, kad čia vyksta dalykai, kurių niekada neturėjo būti, – sakė E. DeGeneres debiutiniame 18-ojo sezono epizode. – Aš tai vertinu labai rimtai ir noriu pasakyti, kad labai užjaučiu nukentėjusius žmones“.

„Ellen DeGeneres šou“, kurio premjera įvyko 2003 m. rugsėjį, daugelį metų buvo laikoma kaip itin sėkminga laida. Visgi per pastaruosius kelis mėnesius, kai komikė ir jos komanda sulaukė vis didesnės kritikos, žiūrovų skaičius pradėjo smukti.

Be savo pokalbių šou, E. DeGeneres taip pat rengia žaidimų laidą „Ellen's Games of Games“, rodomą NBC.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)