Kaip rašo „MailOnline“, Z. Tindall paprašė princo tapti prieš devynis mėnesius pasaulį išvydusios dukrelės, vardu Lena, krikštatėviu.

Karališkąją šeimą papildžiusios mažylės krikštynos įvyko Šv. Mykolo bažnyčioje Čeringtono parapijoje, Glosteršyre.

Be ypatingos pompastikos vykusioje ceremonijoje princą Harry lydėjo sutuoktinė Meghan Markle. Pirmąjį kūdikį ji turėtų gimdyti balandžio pabaigoje. Gerokai suapvalėjusį Sasekso kunigaikštienės pilvuką slėpė madingas vintažinio stiliaus paltas.

Tarp krikštynų ceremonijos svečių buvo ir pati Didžiosios Britanijos karalienė Elžbieta II. Tiesa, jos pasirodymas nustebino karališkosios šeimos gyvenimo stebėtojus ir sukėlė klausimų apie monarchės elgesį, mat Kembridžo kunigaikščio ir kunigaikštienės (Williamo ir Kate) trečiosios atžalos – princo Louiso krikštynose monarchė nedalyvavo. Būtent tai daugeliui sukėlė nuostabą - ar tai, kaip Elžbieta II renkasi, kurio proanūkio krikštynose dalyvauti, reiškia kažką daugiau?

Iš I klasei (t. y. toms, kurių pastatui suteikiama išskirtinė reikšmė) priskiriamų bažnyčių į pavasarinį lietų karalienė išėjo nešina skėčiu.
Devynių mėnesių Lena kol kas yra jauniausia karalienės proanūkė. Ji buvo pakrikštyta toje pačioje bažnyčioje, kurioje tokio palaiminimo anksčiau yra sulaukusios jos sesuo Mia ir pusseserė Isla Phillips.

Iš bažnyčios mergaitę išnešė jos tėvas, buvęs Anglijos regbio žaidėjas Mike‘as Tindallas. Zaros Tindall tėvai, 1992 metais išsiskyrę princesė Anne ir kapitonas Markas Phillipsas, krikštynose taip pat dalyvavo, tačiau nei princo Philipo, nei Kembridžo kunigaikščio ir kunigaikštienės niekur nesimatė.

Dvasininkas Geraldas Southas ceremoniją apibūdino kaip šiltą ir jaukią, tačiau išsamesnių komentarų nepateikė.

O štai ką pavyko išgirsti iš pašalinių stebėtojų: „Prie pat kaimo esančiame kieme stovėjo gal dešimt policijos automobilių. Keletą automobilių teko pastebėti ir kitose kaimo vietose. Turint omeny, kiek karališkosios šeimos narių čia suvažiavo, renginys buvo stabėtinai kuklus.“

Parapijos narė Kate Gegg pasakojo, kad tada, kai dalyvavo rytinėse pamaldose, nė nenutuokė, kad netrukus čia atvyks visas būrys karališkosios šeimos narių. „Vikaras nieko apie tai nesakė“, – paminėjo moteris.

Puiki raitelė Zara Tindall visai neseniai tapo populiarius paprastus ir sulankstomus vaikiškus vežimėlius gaminančios įmonės „iCandy“ prekės ženklo ambasadore.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)