Vasario mėnesį, po "Oskarų" ceremonijos, B. Affleckas ir vėl atsidūrė reabilitacijos klinikoje, kur buvo gydomas nuo alkoholizmo. Apie tai aktorius išsipasakojo socilainiuose tinkluose ir labiausiai dėkojo jį palaikiusiai J. Garner.

Tačiau paaiškėjo, jog pastaroji kreipėsi į teismą ir ten pateikė oficialų skyrybų prašymą. Nei vienas iš sutuoktiniu nesinaudojo advokatų paslaugomis, tad spėjama, jog pora skiriasi taikiai. Lygiai tokį pat prašymą pateikė ir B. Affleckas.

Dokumentuose nurodoma, kad pora nori lygiai dalintis trijų atžalų globą. Prašymuose nieko neužsimenama apie turto dalybas, tad šį klausimą spręs teisėjas.

Žinios apie tai, jog aktoriai nebegyvena kartu pasklido 2015 metų birželį.

TMZ.com duomenimis, žvaigždės nėra pasirašę priešvedybinės sutarties, tad visas santuokos metu įgytas turtas turėtų būti padalintas per pusę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)