Televizijos laidų vedėja, kuri kartu Ryanu Seacrestu ant raudonojo kilimo ėmė interviu iš įžymybių, šventinį vakarą vilkėjo įspūdinga Marios Lucios suknia be petnešėlių, išryškinusia jos smulkią figūrą.

Giulana atrodė puikiai su šviesiai rožinės spalvos suknia, prie
kurios ant dešiniojo riešo priderino įspūdingą apyrankę su deimantais.

Savo įvaizdį ji užbaigė sidabro spalvos delninuke, o savo šviesius plaukus sušukavo laisvai krintančiomis bangomis.

Socialiniame tinkle „Twitter“ gerbėjai iš karto atkreipė dėmesį į liesas jos rankas ir itin išryškėjusius raktikaulius. Kai kurie iš jų netgi sunerimo dėl jos sveikatos, rašo ok.co.uk. 

„Gulianai Rancic skrydžio metu pilna burna reikėtų kimšti keptas bulves“, - rašė vienas jų.

Kitas pridūrė: „Nemėgstu žmonių, kurie bjaurisi kažkieno kūnu, bet Guliana Rancic yra tokia liesa... Ji atrodo nesveikai liesa“.

„Man patinka Giuliana Rancic, bet ji siaubingai sulyso“, - rašė trečias gerbėjas. Kiti internautai ėmė tyčiotis vadindami ją „anoreksike“, bei „kaulų ir odos rinkiniu“. Patyčios socialiniame tinkle nesiliauja net ir praėjus kelioms dienoms po įspūdingos ceremonijos.

2013 metais kalbėdama apie savo svorį, realybės šou žvaigždė atskleidė, kad tiesiog jos medžiagų apykaita yra spartesnė.

Duodama interviu „HuffPost Live“ ji sakė: „Žinau, kad daug valgau, kad išeinu pasivaikščioti ir kad mano organizmo medžiagų apykaita yra greitesnė“.

„Nesistengiu būti pasipūtėlė. Visi, kas mane pažįsta, žino, kad nesu arogantiška. Tiesiog mėginu būti nuoširdi“.

„Jei kas pasiūlo suvalgyti sumuštinį, atsakau: „Gerai, jau suvalgiau vieną pakeliui!“, - pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)