„Po „Amerikietiško pyrago“ mano seksualinis gyvenimas buvo labai spalvingas. Tas filmas man tikrai davė daug naudos. Pavyzdžiui, du šimtus žmonių, su kuriais, jeigu ne tas filmas, tikrai niekada gyvenime nebūčiau permiegojusi“, – atskleidė aktorė.

Komedijoje J. Coolidge suvaidino vieno iš pagrindinių veikėjų motiną, kurią sugundo sūnaus bičiulis. Būtent po šio filmo pasirodymo ir išpopuliarėjo terminas MILF (mama, su kuria norėčiau permiegoti) – būtent taip komedijoje buvo vadinama J. Coolidge herojė.

Kai buvo filmuojamas „Amerikietiškas pyragas“, J. Coolidge buvo 38 metai, ji buvo sukūrusi dar labai nedaug vaidmenų kine. Gundytojos vaidmuo ją išgarsino kone akimirksniu ir užtikrino vietą pasaulio popkultūros istorijoje: visi žino, kas tokia „Stiflerio mama“.

Dabar aktorė vaidina miuzikle „Užsispyrusi blondinė“. Ten ji vaidina savo personažą iš to paties pavadinimo 2001 metų juostos. Į klausimą apie trečios komedijos dalies filmavimus, aktorė atsakė labai nekantriai jų laukianti, tačiau dar net neskaičiusi scenarijaus. J. Coolidge aktyviai filmuojasi ir antrame serialo „Baltasis lotosas“ sezone, kuris pasirodys spalį. Apie savo panašumus su kuriamu personažu aktorė kalbėjo: „Visada jaučiau silpnybę vyrams, kaip ir dauguma moterų, dažnai jiems švaisčiau per daug laiko. Nemažą savo gyvenimo dalį praleidau vaikydamasi to visai nevertus vyrus, tai buvo bergždžios pastangos“.

Apie asmeninį aktorės gyvenimą žinoma labai mažai. Ankstesniuose interviu ji užsiminė, kad ilgą laiką po „Amerikietiško pyrago“ premjeros ji megzdavo romanus išskirtinai su jaunesniais vyrais. Remiantis žiniasklaidos turimais duomenimis, 2000 metų pradžioje aktorė susitikinėjo su komiku Chrisu Catthanu, kuris už ją buvo dešimt metų jaunesnis. Netgi sklandė gandai apie vestuves. Kai kurie šaltiniai teigia, kad aktorė ištekėjusi už vyro, vardu Tomas Mahony, kiti tikina, kad šeimos ji neturi. Pati J. Coolidge pastaruoju metu apie asmeninį gyvenimą pasakoja tik tiek, kad yra laiminga, bet savo antrosios pusės nepristato.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją