A. Stefanovičius ir A. Pugačiova kartu pragyveno vos ketverius metus. Po skandalingų skyrybų buvę sutuoktiniai įvardijo skirtingas santykių pabaigos priežastis, praneša starhit.ru. Pavyzdžiui, režisierius tvirtino, kad susipyko su tuometine valdžia, o primadona tiesiog nenorėjo palaikyti mylimo žmogaus.

Savo ruožtu, A. Pugačiova pateikė visiškai kitokią versiją. Dainininkė teigė, kad A. Stefanovičius nuolatos būdavo jai neištikimas. Galiausiai estrados žvaigždei nusibodo būti apgaudinėjamai ir ji padavė skyrybų prašymą. Atrodė, kad po tokios santuokos A. Pugačiova apie buvusį vyrą atsilieps tik neigiamai, tačiau laidai „Vremenno nedostupen“ duoto interviu metu ji papasakojo, už ką yra jam dėkinga.

„Mano vyrelis Stefanovičius buvo labai išprusęs žmogus. Jis žinojo daug dalykų, deklamuodavo eiles iš galybės eilėraščių rinkinių. Kai kurie dalykai man buvo visiškai nežinomi. Mane visada traukė žmonės, gebantys praturtinti dvasiškai. Kita vertus, jis turėjo ir nemažai trūkumų. Bet aš jam iki šiol dėkinga už tai, kad supažindino mane su įdomiais menininkais. Supažindino su žmonėmis, su kuriais pati niekaip nebūčiau susipažinusi“, – 2011 m. pasakojo atlikėja.

Aišku, neįmanoma paneigti to fakto, kad A. Stefanovičius ženkliai prisidėjo prie A. Pugačiovos įvaizdžio formavimo. Kiek žinoma, vedybinio gyvenimo metu režisierius visiškai kontroliavo savo mylimosios kūrybinį gyvenimą ir netgi jai aiškindavo, kaip ir kada derėtų duoti interviu. Būtent jis sugalvojo A. Pugačiovos slapyvardį Borisas Gorbonosas, kuriuo prisidengusi ji leisdavo savo kompozicijas.

„Norėjau, kad tos dainos būtų vertinamos objektyviai, todėl naudojau slapyvardį, apsimečiau niekam nežinomu kompozitoriumi. Mano antrojo vyro bendraklasis jį nuolatos skriausdavo, ir kai pasisuko kalba apie slapyvardį, Stefanovičius pasiūlė to bendraklasio vardą ir pavardę, kad savotiškai jam atkeršytų“, – 1993 m. laidos „Tema“ metu atskleidė dainininkė.

Būdamas gyvas, A. Stefanovičius dažnai prisimindavo buvusią žmoną duodamas interviu. Kartą režisierius pareiškė, kad padėjo išpopuliarėti ne tik A. Pugačiovai, bet ir kitai estrados legendai – Sofijai Rotaru.

Priminsime, kad buvęs primadonos vyras mirė liepos 13 d. po ilgos kovos su koronavirusu. Režisierius, kurio plaučius smarkiai pažeidė COVID-19, buvo paguldytas į ligoninę dar liepos mėnesio pradžioje, tačiau gydytojų pastangų neužteko infekcijai įveikti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)