Praėjusį šeštadienį „Javits“ centre jiedu pasakojo apie filmus, apie jų kūrimą, o žiūrovai graudinosi, klausydamiesi aktorių pasakojimo apie ankstesnius laikus.

„Smagiausia filmavimo dalis buvo dirbti su Chrisu, – pasakojo M. J. Foxas apie pažintį su Ch. Lloydu. M. J. Foxas pavadino jį genijumi, ir teigė akimirksniu pajutęs simpatiją.

Filmo "Back to the Future" (Atgal į ateitį) aktoriai: Christopheris Lloydas ir Michaelas J. Foxas

Smagūs pasakojimai džiugino susirinkusius į susitikimą, kita vertus, buvo akivaizdu, kad M. J. Foxo sveikatos būklė suprastėjusi.

1991 m. tuo metu 29 m. amžiaus kanadiečių ir amerikiečių kilmės aktoriui buvo diagnozuota Parkinsono liga, kuri veikia kūno motoriką, judesius, sukelia drebulį, sutrikdo koordinaciją ir pan.

Gerbėjai pastebėjo, kad M. J. Foxas eina sunkokai ir lėtai, kita vertus, jis buvo puikiai nusiteikęs.

Dalyvavę susitikime teigė, kad J. M. Foxo pavyzdys juos įkvėpė, o šiltas jo ir buvusio kolegos Ch. Lloydo apsikabinimas sugraudino.

„Mano uošvis daug metų sirgo Parkinsono liga, jis mirė prieš kelis mėnesius, – tviteryje parašė politikas Steve‘as Marchandas. – M. J. Foxo demonstruojamos pastangos, ryžtas ir drąsa mane sugraudino. Be galo jį gerbiu.“

Filmo "Back to the Future" (Atgal į ateitį) aktorius Michaelas J. Foxas

„Daugelis žmonių komentaruose rašė, kad liūdna matyti J. M. Foxą sergantį, o aš džiaugiuosi, kad jis dar gyvas, nepasiduoda, juokauja ir dar gali dalyvauti komikų susitikime, – rašė kitas vartotojas tviteryje. – Man neliūdna, kol jis dar gyvas.“

„Jei 1985 m. buvote paauglys, M. J. Foxas tikriausiai buvo jūsų didvyris. Marty McFly filmuose „Atgal į ateitį“ buvo kiečiausias paauglys kinematografijos istorijoje. Buvo gražu žiūrėti, kaip jis apkabina Ch. Lloydą“, – rašė tviterio naudotojas.

Filmo "Back to the Future" (Atgal į ateitį) aktoriai: Christopheris Lloydas ir Michaelas J. Foxas

Pernai M. J. Foxas pranešė, kad antrą kartą traukiasi iš aktorystės, ir teigė nebijantis mirties, be to, akcentavo dėkingumo svarbą. „Jei nesijaučiate už nieką dėkingi, ieškokite toliau“, – teigė jis.

Susitikime su žiūrovais jis trumpai užsiminė apie savo ligą ir apie M. J. Foxo pagalbos sergantiems Parkinsono liga fondą. „Parkinsono liga suvedė su žmonėmis ir vis dar suveda, tai – dovana, į nieką to nekeisčiau, – sakė jis. – Tokie žmonės kaip Chrisas ir kaip daugelis iš jūsų man labai daug reiškia. Svarbiausia ne tai, ką turiu, o ką jūs man davėte – balsą kalbėti ir padėti žmonėms.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją