Valerijus ir jo žmona Irina kartu jau daugiau nei dvidešimt metų, iš kurių 18-liką gyveno santuokoje. Pora susilaukė trijų dukterų. Šeimyninius populiaraus dainininko santykius sunku pavadinti idealiais, mat spaudoje ne kartą buvo rašoma apie jo meilės nuotykius. Maža to, vyras turi nesantuokinį sūnų Konstantiną, kurį jam pagimdė jo meilužė, rusų dainininkė Albina Dzhanabaeva.

Dainininkas savo pareiškime rašo, kad susitaikyti su sutuoktine galimybių nėra. Valerijus teigia, kad jo žmona sutinka skirtis.

Išsiskyręs V. Meladzė nepaliks savo žmonos tuščiomis rankomis. Dainininkas atsisako dviejų milijonų dolerių vertės namo, kuriame gyveno su žmona ir trimis dukterimis, buto Maskvoje ir prabangaus automobilio. Taip pat yra žinoma, kad dainininkui priklauso trys prabangūs butai prestižiniuose Maskvos rajonuose. Kaip teigia V. Meladzės draugai, jie priklauso trims dainininko dukterims.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)