Įsilaužimas buvo surengtas praėjusią naktį. Tuo metu Pasaulio taurės laimėtojo tėvai miegojo viršutiniame namų aukšte. Nė vienas iš jų per šį incidentą nenukentėjo.

41 metų Shakira tuo metu koncertavo Vokietijos Kelno mieste, o 31 metų G. Pique, besiruošiantis draugiškam futbolo turnyrui Rusijoje, taip pat buvo išvykęs į šį miestą stebėti koncerto.

Policija skelbia, kad įsilaužimas buvo be smurto. Manoma, kad iš 65 kv. m. ploto vilos, kurią Barselonos Espluges de Ljobregato rajone supa šimtai hektarų žemės, vagys pavogė futbolininkui priklausiusius prabangius laikrodžius ir juvelyrinių dirbinių.

Manoma, kad plėšikai pasinaudojo audromis, kurios talžė šį rajoną.

Į vidų jie pateko arba pro langą, arba per balkoną. Jie pasitelkė vadinamą „tylųjį metodą“, kuris leidžia nepažadinti namo gyventojų ar kaimynų.

G. Pique tėvai nieko negirdėjo ir apiplėšimą pastebėjo tik atsibudę. Jie kreipėsi į policiją.

Tokio tipo nusikaltėliai paprastai veikia labai profesionaliai ir mūvi pirštines bei veido kaukes, Ispanijos žiniasklaidai sakė vienas policijos atstovas spaudai.

Įvykio vietoje dirbo teismo ekspertizės pareigūnai, ieškoję įkalčių. Jokių įtariamųjų dar nesuimta.

Vasario mėnesį plėšikai buvo įsibrovę į buvusios Liverpulio žvaigždės Philippe Coutinho namus netoli Barselonos. Tai įvyko tą pačią dieną, kai buvo nuvilktas jo automobilis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)