Įspūdingų formų šviesiaplaukė atskleidžia, kaip tuometinė H. Heffnerio mergina Tina Jordan ją palydėjo į vonios kambarį, kur didžiulėje juodo marmuro vonioje mirko visos merginos. Netrukus ji buvo nuvesdinta į miegamąjį ir paprašyta apsirengti rožinę flanelinę pižamą – taip atrodė ir visos kitos merginos.

Kaip pasakoja buvusi „Playboy“ zuikutė, merginoms labai nepatiko tokios vonios procedūros, pagrindinis tikslas buvo susitvarkyti kuo greičiau. Be to, mergina gavo labai svarbų patarimą – viską „vaidink“.

„Kai dabar apie tai galvoju, viskas atrodo gana komiška. Visi Amerikos vyrai svajoja sužinoti, ką H. Heffnerio miegamajame veikia tik daug nuostabių šviesiaplaukių. Atsakymas? Praktiškai nieko“, – rašo H. Madison.

H. Madison savo knygoje pabrėžia, kad jokios meilės nebuvo. „Viskas truko labai trumpai – baigėsi taip pat greitai kaip ir prasidėjo“, – rašo moteris. Esą nebuvo jokio intymumo ir bučinių.

Knygoje gražuolė rašo ir apie bandymą pastoti nuo H. Heffnerio. „Žinau, kaip beprotiškai skamba žodžiai apie norą susilaukti vaikų su vyru, kuriam jau virš 70 metų. Tarsi iš vaiko jam dar negimus jau atimtum tėvą. Dabar, kai pati esu motina, ši mintis man atrodo dar labiau nepriimtina. Manau, kad tam tikra prasme apie tokią galimybę galvojau kaip apie pabėgimo bilietą – vienaip ar kitaip. Pastarąjį kartą merginų „Playboy“ viloje nebuvo tik tada, kai H. Heffneris buvo vedęs ir augino du vaikus“, – knygoje teigia buvusi zuikutė.

H. Madison teigia, kad „Playboy“ karalius netgi kreipėsi į vaisingumo specialistus, tačiau nepavyko nieko padaryti. „Naujienos iš gydytojo man buvo tarsi antausis, privertęs susimąstyti, kad ateities šioje viloje paprasčiausiai neturiu. Galėjau rinktis: arba sėdėti čia ir pūti, arba rizikuoti ir susidurti akis į akį su pasauliu“, – sunkų laikotarpį prisimena 35 metų gražuolė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)