Juose lankęsi žmonės pasakojo, kad rūmai yra „seni ir priplėkę“: kambariuose mėtosi seni čiužiniai, o kilimai nusėti šunų išmatų dėmėmis.

Šiuos rūmus prieš mirtį H. Hefneris už 100 mln. JAV dolerių pardavė savo kaimynui. „Holmby Hills“ dvaras Kalifornijoje apibūdinamas kaip „itin privati vieta“, idealiai tinkanti didelio masto linksmybėms.

Į namus, kuriuos „Playboy“ įkūrėjas nusipirko 1971 metais už tuomet rekordinius 1,1 mln. JAV dolerių, atvykusius svečius pasitinka įspūdingas fontanas. Gotikinio-Tiudorų stiliaus dvare yra 29 kambariai, didžiulė virtuvė, vyno rūsys, krioklys, sporto centras, teniso kortas, baseinas, kino teatras, sauna ir krepšinio aikštelė.

Be to, teritorijoje dar stovi atskiras svečių namelis, kuriame yra keturi kambariai ir du vonios kambariai.

Kažkada didybe garsėjęs namas dabar yra „senas ir priplėkęs“. Apie dvaro būklę savo memuaruose rašė viena iš buvusių „Playboy“ merginų Izabella St James. Dvejus metus čia gyvenusi ir 2004 metais išsikrausčiusi moteris rašė, kad dvaras atrodo daug prasčiau, nei savo galvose įsivaizduoja žmonės.

Izabella St James pasakojo, kad kambariuose guli seni čiužiniai, kilimai dėmėti, o kai kur galima pamatyti ir šuns išmatų krūvelę.

Kita buvusi „Playboy“ „zuikutė“ pasakojo, kad „Playboy“ dvaras tapo „panašesnis į senelių prieglaudą“, o ne į laukinio sekso rojų. „Rodos, kad visa ta vieta įstrigo devintajame dešimtmetyje. Nebėra jokio velveto ar aukso. Tik rudi ir susibangavę kilimai“, – pasakojo Carla Howe.

„Vieninteliai ten esantys telefonai yra senoviniai, kabantys ant sienų. Ten nėra jokių technologinių naujovių. Ir net sporto salės įranga be galo sena. Ir kadangi niekas kambariuose ilgą laiką nekeista, viskas atsiduoda drėgme. Ten šalta, ir viskas atrodo nenaudojama, todėl tikrai nėra jauku“, – pasakojo moteris.

Visgi „Playboy“ dvaras yra virtęs tikra legenda, ir nenutyla kalbos apie ten vykusius vakarėlius, kuriuose dalyvaudavo tokios žvaigždės kaip Jackas Nicholsonas, Warrenas Beatty, Kirkas Douglasas, Leonardo DiCaprio, Chrisas Brownas, P Diddy, Eminemas ir Lewisas Hamiltonas.
Šalia dvaro yra zoologijos sodas, kuriame gausu egzotinių paukščių, tokių kaip povai, papūgos, flamingai, tukanai ir antys.

Ir, žinoma, kaip galima nepaminėti garsiosios grotos su baseinu didžiulėje oloje, kur „Playboy“ merginos ir garsenybės šėlo ne vienerius metus. Tiesa, kai kurios garsenybės yra papasakojusios ir ne tokių žavių istorijų apie šią grotą.

Pavyzdžiui, Katie Price yra pasakojusi, kad šešias savaites buvo apsistojusi dvare savo jaunystės metais, kai dirbo modeliu, ir atskleidė tame baseine atlikusi gamtinius reikalus. Ji taip pat sakė atsisakiusi mylėtis su „Playboy“ įkūrėju.

„Aš buvau garsiojoje grotoje ir pažymėjau savo teritoriją nusišlapindama“, – pasakojo Katie Price.

Tad nenuostabu, kad 2011 metais kilo skandalas, po kurio buvo atlikta ir speciali patikra, kai daugiau nei 120 svečių po apsilankymo grotoje susirgo. Pasirodo, kad sūkurinėse voniose buvo rasta legionelių.

Beje, dvare yra ir slaptas kambarys viršutiniame aukšte, apie kurį buvo papasakota dokumentiniame filme „American Playboy: The Hugh Hefner Story“. Šiame kambaryje yra daugybė vaizdo įrašų, nuotraukų ir detalių iškarpų albumų, kuriuos H. Hefneris rinko visą gyvenimą. 2011 metais tokių knygų kolekcija buvo įrašyta į Guinnesso rekordų knygą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)