Nepaisant to, kaip žmonės vertino neįprastus jos ir H. Hefnerio santykius, C. Harris tvirtino, kad šie santykiai buvo iš meilės.

„Jutau, kaip smarkiai jis mane mylėjo. Aš jį labai mylėjau“, – „People“ atskleidė moteris netrukus po sutuoktinio mirties. Ji pridūrė: „Aš amžinau jausiuosi dėkinga, jog galėjau būti šalia jo, laikyti jo ranką ir sakyti, kaip stipriai jį myliu“.

Tačiau kokia linkme pakrypo moters gyvenimas, kai jos turtuolis sutuoktinis iškeliavo Anapilin? Thelist.com pasidomėjo, kaip gyvena C. Haris.

„Negalėjo susitaikyti“ su H. Hefnerio mirtimi

Kitą savaitę po savo vyro mirties C. Harris išskirtinai „People“ pasakojo apie tai, kaip jaučiasi.

„Nepajėgiau prisiversti atrašyti daugeliui žmonių ir padėkoti jiems už išreikštą užuojautą“, – aiškino tuomet 31-erių C. Harris ir atskleidė, kad praėjusį savaitgalį H. Hefneris atgulė amžinojo poilsio. „Man plyšta širdis. Vis dar negaliu su tuo susitaikyti“, – tęsė moteris.

C. Harris savo buvusį vyrą vadino „Amerikos herojumi“. Kadangi daugelis buvo susidarę savotišką nuomonę apie H. Hefnerį dėl jo gašlaus gyvenimo būdo, C. Harris neabejotinai galėjo jį vertinti kitaip. Moteris atskleidė, kad jos miręs vyras buvo „malonus ir kuklus žmogus, pasauliui atvėręs savo gyvenimą ir širdį“. C. Harris dėkojo H. Hefnerio gerbėjams už išreikštas užuojautas ir palaikymą ir pripažino, jog toliau gyvena gedėdama dėl žymiojo „Playboy“ įkūrėjo netekties.

Hugh Hefneris ir jo gražuolės

Ji gedėjo Afrikoje

Prabėgus maždaug metams po H. Hefnerio mirties C. Harris „Fox News“ pasakojo, kad prabėgus kiek laiko po vyro netekties jaučiasi „neblogai“, tačiau tai nereiškia, kad buvo lengva tokią būseną pasiekti.

„Pirmieji keli mėnesiai man buvo išties sunkūs. Tiesą pasakius, visai niekur nėjau“, – prisipažino moteris. Kurį laiką sustojusi, C. Harris galiausiai nutarė gyventi toliau. Pirmiausia ji išvyko į Afriką ir patvirtino, kad nuo to laiko „ji tiesiog keliavo“ – veikė tai, ką itin mėgsta.

Nors ir džiaugėsi dėl galimybės keliauti, moteris prisipažino kitose gyvenimo srityse tebesijaučianti kiek pasimetusi. „Vis dar stengiuosi atrasti savo kelią. „Playboy“ rūmuose gyvenau 10 metų, buvau tokia artima Hefui ir įsitraukusį į jo gyvenimą, tad dabar mėginu atrasti savo pačios gyvenimo kelią“, – pasakojo C. Harris.

Ar C. Harris paveldėjo H. Hefnerio turtą?

Suprantama, kelionės po skirtingus žemynus pigiai neatsieina. Tačiau C. Harris juk galėjo pasinaudoti savo mirusio vyro turtu, tiesa? 2013-aisiais „Us Weekly“ citavo anoniminį šaltinį, tvirtinusį, kad prieš tekėdama už H. Hefnerio C. Harris pasirašė vedybinę sutartį. Pasak minėtojo šaltinio, H. Hefnerio testamentas nebuvo atnaujintas ir C. Harris į jį neįtraukta. Jei šie teiginiai teisingi, C. Harris iš tiesų nesimaudė piniguose – bent jau ne savo mirusio vyro piniguose.

Kaip paaiškėjo, net jei C. Harris ir paveldėjo H. Hefnerio turto, jo ištekliai gali būti ne tokie gausūs, kaip anksčiau skaičiuota. Nors buvo pranešama, kad grynoji jo turto vertė H. Hefnerio mirties metu buvo iki 45 milijonų dolerių (apie 40 milijonų eurų), „Fortune“ paskaičiavimais, šis skaičius artimesnis 15 milijonų dolerių (13,3 milijonų eurų) ar net mažesnei sumai – tai nėra menkas pokytis. Ko gero, C. Harris tikrai neliko daug pinigų po to, kai sumą pasidalijo keturi H. Hefnerio vaikai.

Ką iš tiesų C. Harris gavo po H. Hefnerio mirties

C. Harris iš tiesų galėjo būti neįtraukta į savo vyro testamentą, bet tai nereiškia, kad po jo mirties 2017-aisiais ji liko visiškai be nieko. Prabėgus vos kelioms dienoms po to, kai mirė „Playboy“ įkūrėjas, TMZ gavo 2013 metais H. Hefnerio pirkto namo dokumentus. Šis namas yra Holivude, Los Andžele, Kalifornijoje. Kaip paaiškėjo, dokumentas numatė, kad C. Harris yra šio namo savininkė. Vadinasi, H. Hefneris užtikrino, jog C. Harris su juo ar be jo turėtų stogą virš galvos.

C. Harris vėliau interviu „Los Angeles Times“ pati patvirtino, kad jai priklauso minėtoji nuosavybė, ir atskleidė šiek tiek detalių apie namą. Pasak C. Harris, namo architektūra „visiškai skiriasi nuo „Playboy“ rūmų“, kurių kieme yra tikras zoologijos sodas su paukščiais ir beždžionėmis, taip pat nedidelis vaismedžių sodas.

C. Harris nusprendė parduoti namą

H. Hefneris užtikrino, kad C. Harris neliktų gatvėje, tačiau po vyro mirties praėjus keliems mėnesiams C. Harris nutarė namą parduoti. Pasak nekilnojamojo turto kompanijos „Zillow“, C. Harris iš pradžių namą norėjo parduoti už didoką 7,2 milijono dolerių (6,4 milijono eurų) sumą. Deja, namo parduoti nepavyko.

2018-ųjų kovą C. Harris nusprendė ir vėl pamėginti parduoti namą, šįkart ji norėjo sumažintos 6,5 milijono dolerių (5,78 milijono eurų) sumos. Dar vienas bandymas buvo rugsėjį – tuomet C. Harris už namą prašė 5,8 milijono dolerių (5,16 milijono eurų). Sumažinusi sumą dar kelis kartus, C. Harris galiausiai 2019-ųjų sausį pateikė 5 milijonų dolerių (4,44 milijono eurų) kainą. Mėnesio pabaigoje namas pagaliau buvo parduotas.

Naujajam H. Hefnerio ir C. Harris būsto šeimininkui išties pasisekė. Iš namo atsiveria vaizdas į Sunset Strip, o jo virtuvė – tikra svajonė.

Ji grįžta prie paprastesnio gyvenimo būdo

Sužinojus, kad C. Harris nusprendė parduoti jai paliktą namą prabėgus vos keliems mėnesiams po H. Hefnerio mirties, galima daryti prielaidą, kad jai greitai prireikė pinigų. Tačiau pati C. Harris teigė, jog, nors jai ir patiko namas, po H. Hefnerio jis atrodė per didelis.

Gyvenimas su „Playboy“ magnatu reiškė, kad C. Harris teko būti ne tik su savo vyru, bet ir su visu jo personalu, įskaitant liokajus, kambarines ir virėjus. H. Hefneriui mirus, nebeliko ne tik jos vyro, bet ir prašmatnaus maitinimo ir neįtikėtinai prabangaus gyvenimo būdo, kuriuo ji mėgavosi. Tačiau C. Harris tai nerūpi. 2018-aisiais interviu „Los Angeles Times“ ji tikino esanti pasirengusi labiau nepriklausomam gyvenimo būdui, kuriame gausu tiek tokių smulkmenų kaip išvykos į ūkininkų turgelius, tiek didžiulių pastangų, pavyzdžiui, savo tikslų siekimas.

Ji rašo gyvenimo būdo ir kelionių tinklaraštį

2016-aisiais C. Harris savo tinklaraštyje crystalhefner.com pasidalino keliomis kelionių akimirkomis. Tačiau tų pačių metų rudenį ji padarė pertrauką ir prie savo pomėgio grįžo jau po H. Hefnerio mirties. 2018-ųjų sausį C. Harris pasidalino kai kuriomis savo kelionės po Afriką detalėmis: ji aplankė Nelsono Mandelos namus, atsipalaidavo baseine, susitiko su viešbučio, kuriame buvo apsistojusi, virtuvės šefu. C. Harris dalinasi ne tik kelionių detalėmis, bet ir gan asmeniška informacija apie save.

Tų pačių metų rugsėjį C. Harris išsamiai pasidalino savo asmenine patirtimi – papasakojo apie krūtų implantų sukeltą ligą: viskas galiausiai baigėsi tuo, kad 2016-aisiais implantus teko pašalinti.

C. Harris taip pat rašė apie savo kovą su Laimo liga, su kuria susidūrė 2015-aisiais. Praėjus devyniems mėnesiams po ligos gydymo kamieninėmis ląstelėmis C. Harris atskleidė besijaučianti „maždaug 80 procentų geriau“. Ji rašė: „Pasitaiko gerų ir blogų dienų, bet viliuosi, kad mano istorija bus naudinga, jei ieškote patarimų ar atsakymų“.

Ji grįžo prie darbo nekilnojamojo turto srityje

Interviu „NBC Access“ 2018-aisiais C. Harris pasakojo besimėgaujanti grįžimu į nekilnojamojo turto sritį. „Dabar turiu kažkur penkis objektus, kuriuos pardavinėju ir nuomoju. Tai labai smagu. Mano mama yra nekilnojamojo turto agentė, o aš nekilnojamojo turto agento licenciją gavau, kai man buvo 18. Tad tai buvo tarsi smagus bobis“, – kalbėjo moteris. Tuo metu ji dar nebuvo pardavusi savo namo Holivude, kurį jai paliko H. Hefneris, tačiau C. Harris atskleidė bandanti jį parduoti.

C. Harris apie savo atsinaujinusią karjerą pasakojo ir „Los Angeles Times“. „Laikui bėgant, perpranti rinką. Pavyzdžiui, žinau, kur galima nupirkti namą už 1,2 milijono dolerių (1,07 milijono eurų), jį perstatyti ir parduoti už 3 milijonus dolerių (2,67 milijono eurų)“, – aiškino C. Harris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)